Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Professionell hudvård på MEDS

no-title

Välkommen till vår avdelning för professionell hudvård! MEDS hudterapeuter guidar dig runt bland syror, intensiv hudvård och berättar om olika hudtyper. Lär dig vad AHA- och BHA-syra står för i vår syraskola eller få tips och trix för att behandla rosacea. Har du frågor som berör professionell hudvård ska du kontakta våra hudterapeuter på [email protected] för tips, råd och produktrekommendationer.

Vad står professionell hudvård för?

Professionell hudvård fokuserar på de avancerade och intensiva ingredienserna som verkar på djupet. Produkter som ger märkbara resultat och som påminner om intensiva skönhetsbehandlingar, förpackade för smidigt hemmabruk. Enkla att använda men med ett resultat som får en att häpna. Lär känna våra avancerade hudvårdsvarumärken och unna dig en ny hudvårdsrutin som tar huden till nästa nivå.

Välkommen till Professionell hudvård på MEDS!


Se våra hudvårdstutorials


Varumärken inom Professionell Hudvård

Våra hudterapeuter är utbildade och specialiserade utifrån Dermalogica och Maria Åkerbergs metoder och produkter för att erbjuda dig professionella ansiktsbehandlingar.

Vid bokning av behandling, kontakta oss på 08-428 455 10 eller maila [email protected] Behandlingsrummet finns på Drivhjulsvägen 42 i Stockholm. Vid behandling kan du dessutom köpa dina rekommenderade Dermalogicaprodukter här hos oss i salongen. OBS! För att minimera smittrisken tar vi för närvarande ej emot kunder för behandlingar pga covid-19. För mer information kontakta oss på [email protected]