no-title

Professionell hudvård på MEDS.se

Botanisera dig bland vår avdelning för professionell hudvård där vår hudterapeut Sofia guidar dig runt bland syror, intensiv hudvård och berättar om olika hudtyper. Lär dig mer om vad bland annat AHA- och BHA-syra står för i vår syraskola eller lär dig alla tips och trix för att behandla rosacea. Har du frågor som berör professionell hudvård ska du kontakta vår hudterapeut Sofia på [email protected] för tips, råd och produktrekommendationer.


Vad står professionell hudvård för?

Professionell hudvård fokuserar på de avancerade och intensiva ingredienserna som verkar på djupet. Produkter som ger märkbara resultat och som påminner om intensiva skönhetsbehandlingar, förpackade för smidigt hemmabruk. Enkla att använda men med ett resultat som får en att häpna.

Lär känna våra avancerade hudvårdsvarumärken och unna dig en ny hudvårdsrutin som tar huden till nästa nivå.

Välkomna till Professionell Hudvård på MEDS.se. 


Se våra hudvårdstutorials


Varumärken inom Professionell Hudvård

Vår hudterapeut Sofia är utbildad och specialiserad utifrån Dermalogicas metoder och produkter för att erbjuda dig professionella ansiktsbehandlingar.

Vid bokning av behandling, kontakta oss på 08-428 455 10 eller maila [email protected] Behandlingsrummet finns på Verdandigatan 5 i Stockholm. Vid behandling kan du dessutom köpa dina rekommenderade Dermalogica produkter här hos oss i salongen.

Mina recept Sortiment Kampanjer Varumärken Mitt konto
Hej!
Signa upp dig på vårt nyhetsbrev - få rabattkod på 15%!
Fantastiska erbjudanden varje vecka!
Vänta...
Tack!
För att du vill ta del av vårt nyhetsbrev!