Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Necessär

Ska du ut och resa? Eller behöver du organisera dina hudvårdsprodukter? Då är en necessär den perfekta lösningen. Här kan du köpa en hos MEDS!

En necessär kan vara bra till mycket och det är du själv som väljer hur du vill använda den. Innan du väljer din nya necessär kan det vara bra att tänka över vad du ska ha den till och vilka funktioner du vill ha. Ska du bara få plats med en tandborste, lite medicin och tandkräm kan en liten necessär vara tillräckligt. Den tar liten plats i väskan, gör det enkelt att hitta och håller dina personliga ägodelar samlade. Små necessärer är ofta lämpliga till barn eller den medvetne minimalisten.

Om du vill få med dig allt ditt smink eller dina produkter för ansiktsvård och hudvård kan du behöva en större modell. Blir en stor necessär ändå för liten kan du använda en sminkväska för att få bättre översikt över vad som finns. Sminkväskor och större necessärer har ofta fler mindre fack i sig. Detta gör det enklare att organisera små detaljer som pincetter och nålar.

Oavsett om du vill ha en necessär för herr, dam eller barn så finns det en del funktioner att ha koll på. Många necessärer öppnas ovanifrån med dragkedja och har ett större utrymme i mitten.

Det finns också hängande necessär som går att hänga upp och veckla ut. Perfekt för dig som snabbt vill se vad du har med dig, var sakerna finns och vill slippa rota runt i en väska. Dessa modeller rullar du sen ihop och stänger innan du lägger ner den i väskan. Smidigt och ingen risk för att något ramlar ut!

Visa mer
Filtrera 0
Sortera
1 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 0
Vegan 1
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
sminktillbehör
sminktillbehör 1
Visa alla
Visa färre
Varumärken 0
Mina val
meds by meds
meds by meds 1
Visa alla
Visa färre
Egenskaper 0
Mina val
vegan
vegan 1
Visa alla
Visa färre