Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Munhålepulver

Med munhålepulver kan du enkelt trappa ner mängden nikotin om du vill sluta snusa eller sluta röka. Pulvret kommer i smidiga portionspåsar med en fräsch smak av mint och är ett bra hjälpmedel för att sluta röka. Här kan du bland annat köpa Zonnic munhålepulver med smak av mint.

Vad är munhålepulver?

Munhålepulver är små, diskreta portionspåsar med nikotinpulver och används ofta för att sluta röka. Påsarna smakar fräscht av mint och är vita och diskreta helt utan tobak. Munhålepulver är bra när du inte vill, kan eller får röka men känner ett sug efter tobak och nikotin.

Det finns många anledningar till att använda munhålepulver. Den vanligaste är att använda det som ett hjälpmedel för att sluta röka. Med munhålepulver kan du stilla suget som kommer av abstinensen och på sikt sluta helt med nikotin.

Du kan också använda munhålepulver som ersättning för en cigarett när du inte vill, kan eller får röka. Det kan vara på flyget, på tåget, på mötet eller när du inte har möjlighet att röka. Det kan också vara om du ska sluta röka och användas för att hantera suget.

Hur fungerar munhålepulver?

Munhålepulver används ungefär som portionssnus – fukta en påse lätt med tungan och lägg den under läppen. Efter ungefär 30 minuter kan du flytta lite på påsen för att frisätta mer nikotin. Låt den ligga kvar för en lägre nikotinutsöndring.

Påsen ger effekt efter bara någon minut och du känner snabbt att suget minskar. Vanligtvis räcker 8–12 påsar munhålepulver per dag, men högsta intaget är 24 påsar per dag.

Trappa ner på nikotin med munhålepulver

Munhålepulver från Zonnic finns i två styrkor för att du enkelt ska kunna trappa ner på mängden nikotin. 4 mg är den högre styrkan och är lämplig för dig som har ett högt intag av nikotin idag. 2 mg är den lägre styrkan och passar bra för dig som vill trappa ner på nikotin eller helt sluta röka.

Med munhålepulver kan du också hoppa över en cigarett ibland. Varje cigarett du avstår är en vinst för din hälsa. Använd en portionspåse som komplement till cigaretter för att minska rökningen men ändå stilla suget.

Visa mer
Filtrera 0
Sortera
2 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 0
Vegan 0
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
munhålepulver
munhålepulver 2
Visa alla
Visa färre
Varumärken 0
Mina val
zonnic
zonnic 2
Visa alla
Visa färre