Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Verso Skincare

Verso Skincare

Vi på MEDS är stolta över att vara auktoriserad återförsäljare till det svensktillverkade hudvårdsvarumärket Verso Skincare.

Verso etablerades i Stockholm 2013 med målet att förenkla din dagliga hudvårdsrutin genom avancerad teknologi som är enkel att använda. Verso är en modern och effektiv hudvårdserie som motverkar ålderstecken och skruvar tillbaka tiden tack vare det unika A-vitaminkomplexet Retinol 8. Retinol 8 stimulerar hudens naturliga kollagenproduktion och ger din hud ett yngre och mer hälsosamt utseende. Retinol 8 komplexet har förmågan att hjälpa hudcellerna att fungera som unga hudceller. 

Verso vill tillhandahålla effektiva hudvårdsprodukter som är enkla att använda. Produkter som på ett enkelt sätt antingen kan kombineras med personliga favoriter i en hudvårdsrutin eller användas på egen hand.

Grundläggande i Versos filosofi är tron på vetenskapligt bevisad kvalitet. I Versos värld är kvalitet lika med långt och hälsosamt liv. Från dag ett har målet varit att erbjuda fräscha, kliniskt testade produkter för långsiktig förbättring av alla hudtyper.

Välkommen Verso Skincare till MEDS Professionell Hudvård!

Läs mer
Filtrera 0
Sortera
28 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 9
Vegan 21
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
akne
ansiktskräm
ansiktsmask
ansiktsmist
ansiktsolja
ansiktsrengöring
ansiktsvatten
anti-age
bad & dusch
hudkräm & body lotion
kroppsskrubb & kroppspeeling
läppbalsam
professionell hudvård
retinol
serum
sheet mask
ögonkräm
akne 1
ansiktskräm 7
ansiktsmask 3
ansiktsmist 1
ansiktsolja 1
ansiktsrengöring 4
ansiktsvatten 1
anti-age 17
bad & dusch 1
hudkräm & body lotion 1
kroppsskrubb & kroppspeeling 1
läppbalsam 1
professionell hudvård 25
retinol 1
serum 4
sheet mask 1
ögonkräm 3
Visa alla
Visa färre
Egenskaper 0
Mina val
anti-age
parfymfri
vegan
anti-age 16
parfymfri 1
vegan 21
Visa alla
Visa färre
Hudtyp 0
Mina val
akne & finnar
alla hudtyper
blandad
fet
känslig & irriterad
pigment
torr
akne & finnar 2
alla hudtyper 24
blandad 1
fet 1
känslig & irriterad 2
pigment 1
torr 1
Visa alla
Visa färre

Verso Skincare Hydration Serum

En unik mix av både lipider och olja från havre motverkar uppkomsten av hudproblem och irritation som orsakas av torrhet. Niacinamid stärker hudens skyddsbarriär, minskar fina linjer och motverkar förstorade porer. Tack vare dess höga ingredienser av avenanthramider, ceramider, beta-glucaner, E-vitamin och hudidentiska fettsyror bidrar Verso Hydration Serum med en mycket effektiv antioxidant, lugnande och fuktbindande egenskap för huden. Resultatet är en optimal återfuktad, jämnare och slätare hud med ett yngre utseende.