Verso Skincare

Verso Skincare

Vi på MEDS är stolta över att vara auktoriserad återförsäljare till det svensktillverkade hudvårdsvarumärket Verso Skincare.

Verso etablerades i Stockholm 2013 med målet att förenkla din dagliga hudvårdsrutin genom avancerad teknologi som är enkel att använda. Verso är en modern och effektiv hudvårdserie som motverkar ålderstecken och skruvar tillbaka tiden tack vare det unika A-vitaminkomplexet Retinol 8. Retinol 8 stimulerar hudens naturliga kollagenproduktion och ger din hud ett yngre och mer hälsosamt utseende. Retinol 8 komplexet har förmågan att hjälpa hudcellerna att fungera som unga hudceller. 

Verso vill tillhandahålla effektiva hudvårdsprodukter som är enkla att använda. Produkter som på ett enkelt sätt antingen kan kombineras med personliga favoriter i en hudvårdsrutin eller användas på egen hand.

Grundläggande i Versos filosofi är tron på vetenskapligt bevisad kvalitet. I Versos värld är kvalitet lika med långt och hälsosamt liv. Från dag ett har målet varit att erbjuda fräscha, kliniskt testade produkter för långsiktig förbättring av alla hudtyper.

Välkommen Verso Skincare till MEDS Professionell Hudvård!

Läs mer
Filtrera

Verso Skincare Hydration Serum

En unik mix av både lipider och olja från havre motverkar uppkomsten av hudproblem och irritation som orsakas av torrhet. Niacinamid stärker hudens skyddsbarriär, minskar fina linjer och motverkar förstorade porer. Tack vare dess höga ingredienser av avenanthramider, ceramider, beta-glucaner, E-vitamin och hudidentiska fettsyror bidrar Verso Hydration Serum med en mycket effektiv antioxidant, lugnande och fuktbindande egenskap för huden. Resultatet är en optimal återfuktad, jämnare och slätare hud med ett yngre utseende.