Akademikliniken

Akademiklinikens plastikkirurger har genom åren mött mängder med patienter vars behov sträckt sig utanför plastikkirurgins område. Det har till exempel rört sig om åkommor som acne och solskadad hud men även rynkighet, torrhet och tappad elasticitet i huden. 

Akademikliniken har arbetat med mängder av olika hudvårdsprodukter och dessutom varit väldigt aktiva inom forskningen kring antiåldersgrenen inom hudvård. Den mångåriga erfarenheten i kombination med den senaste utvecklingen gjorde att Akademikliniken lanserade en helt egen och unik hudvårdsserie.

Hudvårdsserien bygger på mer än tre års forskning av ett team bestående av ledande biokemister, internationella kosmetiska experter, kirurger, hudläkare och hudterapeuter – alla knutna till Akademikliniken. 
Läs mer
Filtrera
Akademikliniken Pure Retin Oil 30 ml
1 120 kr (Rek.pris 1 495 kr)
Akademikliniken Pure Glow Oil 30 ml
1 475 kr (Rek.pris 1 495 kr)

Akademiklinikens motto

Akademiklinikens motto är skönhet genom vetenskap och deras hudvårdsserie bygger på både vetenskaplighet och de senaste rönen inom medicinsk hudvård. Akademiklinikens hudvårdsprodukter är utformade med hjälp av kunskap om hudfysiologi med ett stort fokus på hudens åldringsprocess och lyster.


Akademiklinikens skin care PURE, CURE & DAY

Akademiklinikens produkter går att kombinera med varandra beroende på hudens behov. Produkterna är indelade i tre olika segment:

PURE - För den åldrade huden

CURE - För den mer känsliga huden

DAY - För att skydda huden från solens skadliga UV-strålar


Akademiklinikens professionella behandlingar

Akademiklinikens team av plastikkirurger, dermatologer och auktoriserade hudterapeuter behandlar tusentals patienter varje år. Produkterna är utvecklade med vetenskapligt uppbackade ingredienser som tillsammans med innovativt nytänk erbjuder optimala hudvårdslösningar till konsumenter med extra höga krav. Produkterna används även för att komplettera och förstärka Akademiklinikens olika professionella behandlingar.