Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Barnleksaker

Här hittar du barnleksaker som bidrar till skratt, lek och utveckling hos ditt barn. Vi har mjuka barnleksaker från populära Babblarna, mysiga snuttefiltar som ser ut som söta djur, roliga pussel och såklart leksaker som bidrar till utveckling. Köp dina leksaker fraktfritt och med snabb leverans hos MEDS!

Leksaker för de minsta  

För de allra minsta är världen stor och underlig. Med hjälp av leksaker lär sig babyn om både sig själv och det som finns runt om. I början är det viktigaste att förstå världen, utveckla motorik och sin koordination.

För barn 0–2 år rekommenderar vi stimulerande leksaker från Playgro. Deras leksaker uppmuntrar till att uppleva med alla sinnen. Färgerna i kombination med ljud som pip och prassel ger många upplevelser från samma leksak. Många av leksakerna är både hårda och mjuka vilket ger många olika intryck för nyfikna små händer! Självklart är de bitvänliga!

Barnleksaker för att leka och lära  

När barnet kommit upp i åldern och är 2 - 4 år börjar de förstå mer och mer! De suger åt sig all kunskap de kan få och börjar göra saker lite mer självständigt. Problemlösning och skapande är en stor del av leken. Därför bör också leksakerna uppmuntra till detta. Enklare pussel är en rolig aktivitet även de små!

Babblarna gjorde stor succé med sina figurer och är perfekt för barn för ett år och uppåt. Med sina ljud, namn, färger och former får barnen lära sig mer om språk och hur vi pratar. Tillsammans med föräldrar eller större syskon kan barnen också leka med figurerna och göra sina egna berättelser!

Presenter för de små

Många av oss har något som är starkt förknippat med trygghet från barndomen. Kanske är det en mjuk filt från farmor eller den där dockan från morbror? Här hittar du presenten som följer med genom hela livet!

För de allra minsta har vi bland annat en mjuk filt i härligt mönster från Elodie. De finns i härliga material som bambu, bomull och pärlsammet. Kombinera gärna med ett mjukisdjur för en riktigt kärleksfull och varm gåva! Mjukisdjuren har sina egna små personligheter och kan vara en trygghet långt upp i åldrarna. Kanske blir det en sådan som följer med resten av livet?

Böcker för barn

När barnen är lite äldre kan en bok passar fint. Böcker håller länge och oftast brukar några bli riktiga favoriter! Att läsa är en perfekt aktivitet både för sängdags och för att lära sig mer om världen.

Pelle Svanslös Skola har en bok om just sjudomar, virus och att tvätta händerna. Lämpligt både i pandemitider och framtiden för att slippa onödiga sjukor. Lagom till kvällen finns boken Sömnsagor för att hjälpa barnet komma till ro inför natten.

Schyssta och ekologiska barnleksaker

För dig som vill ha eko och reko produkter rekommenderar vi det svenska märket ImseVimse. Alla deras produkter är ekologiska och riktigt sköna att använda! Deras muslinfiltar Swaddling Blanket är perfekt för småttingarna. Filtarna kommer i tvåpack med olika färgsättningar och är gjorda i glesvävd bomull som både värmer och andas.

Diinglisar är kombinerade barnleksaker och snuttefiltar som passar både de minsta och de lite större. Deras Organic-serie är fyllda med majsfiber och gjorda av 100% ekologik bomull. En schysst följeslagare även uppåt i åldrarna!

Vill du ha en filt till vagnen eller sängen? Vinter & Bloom har en gallervävd filt i ekologisk bomull som ger värme och dämpning. Gallervävningen gör att filten andas och håller en lagom temperatur utan att bli för varm. Filtarna finns i många härliga färger och lämpar sig verkligen som en present!

Visa mer
Filtrera 0
Sortera
75 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 9
Kampanj 1
Vegan 0
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
barnleksaker
böcker & pockets
reseförpackningar
barnleksaker 75
böcker & pockets 3
reseförpackningar 2
Visa alla
Visa färre
Varumärken 0
Mina val
babblarna
bonnier carlsen
elodie
muslinz
playgro
rabén & sjögren
skip hop
teddykompaniet
vimse
vinter & bloom
babblarna 19
bonnier carlsen 1
elodie 23
muslinz 2
playgro 10
rabén & sjögren 1
skip hop 2
teddykompaniet 10
vimse 3
vinter & bloom 4
Visa alla
Visa färre
Egenskaper 0
Mina val
ekologisk
ekologisk 9
Visa alla
Visa färre
Playgro Mjuk Boll Med Spegel
86 kr (Rek.pris 89 kr)
Babblarna Plastfigurer G-mix 6-pack
199 kr (Rek.pris 219 kr)
Diinglisar Snuttefilt Kossa
129 kr (Rek.pris 159 kr)
Diinglisar Katt
99 kr (Rek.pris 109 kr)
Diinglisar Kossa
99 kr (Rek.pris 109 kr)
Spegelskallra Diinglisar Katt
89 kr (Rek.pris 119 kr)
Babblarna - Minisar (Dadda)
65 kr (Rek.pris 69 kr)
Diinglisar Snuttefilt Kanin
149 kr (Rek.pris 159 kr)
Babblarna i Bobbos väska Bok
99 kr (Rek.pris 129 kr)
Diinglisar Snuttefilt Katt
129 kr (Rek.pris 159 kr)
Babblarna Dadda hälsar på Bok
99 kr (Rek.pris 129 kr)
Playgro Aktivitetsskallra Doofy Dog
199 kr (Rek.pris 219 kr)
Playgro Giraffe Activity Rattle
179 kr (Rek.pris 189 kr)
Babblarna Var är Babbas saker Bok
119 kr (Rek.pris 129 kr)
Diinglisar Wild Snuttefilt Giraff
149 kr (Rek.pris 159 kr)
Babblarna - Minisar (Bobbo)
65 kr (Rek.pris 69 kr)
Babblarna Babola Salabim
99 kr (Rek.pris 119 kr)
Just nu visas 40 av 75 produkter