Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Smartklocka & Aktivitetsarmband

Håll dig i form och ha koll på din hälsa med en smartklocka eller ett aktivitetsarmband. Ett aktivitetsarmband kan läsa av, och ge dig full översikt över din aktivitet. Det kan ge information om din puls, sömn, träning och mycket mer. Med en smartklocka kan du även få notiser, meddelanden och samtal direkt till din klocka. Här på MEDS kan du köpa aktivitetsarmband och smartklockor från välkända varumärken till både vuxna och barn.

Teknik som förenklar vardagen

En smartklocka, eller ett aktivitetsarmband som det ibland kallas, är en teknisk enhet som kan mäta din aktivitet och läsa av dina hälsovärden vilket ger dig viktig information om din hälsa. En smartklocka har en mängd olika funktioner, utöver att visa vad klockan är, som hjälper dig till en mer hälsosam livsstil. Du kan dessutom få samtal, sms och aviseringar från din mobil till din smartklocka. Du synkroniserar din smartklocka eller ditt aktivitetsarmband till din smartphone där all data laddas upp, vilket ger en bra överblick över informationen som den har samlat in. De finns i flera olika färger och former.

Få bättre koll på din hälsa

Att använda sig av en smartklocka eller ett aktivitetsarmband kan göra det lättare för dig att bibehålla en sund livsstil. Med funktioner som stegräknare, pulsmätare, sömntracking och mätning av dina stressnivåer kan du få en analys över hur din kropp mår och vad du kan göra för att förbättra ditt mående. Det gör det även enklare för dig att hålla dig uppdaterad genom notiser direkt i klockan.

Hjälpmedel för att gå ner i vikt

Ett aktivitetsarmband eller en smartklocka är ett utmärkt hjälpmedel för när du vill gå ner i vikt. I din enhet kan du se exakt hur många kalorier du har bränt, antal steg du har tagit och vilken distans du har tagit dig. Många aktivitetsarmband har dessutom inbyggda träningslägen som hjälper dig att hålla igång träningen och motiverar dig till att röra på dig.

Håll koll på ditt blodtryck och EKG

Det finns smartklockor och aktivitetsarmband med inbyggd EKG-mätare som mäter hjärtfrekvensen. Det finns även dem som har en inbyggd blodtrycksmätare. Med denna typ av funktioner har du koll på dina hälsovärden vilket kan hjälpa dig att upptäcka avvikelser i dina värden i tid.

Upprätthåll en hälsosam livsstil

Genom att använda en smartklocka eller ett aktivitetsarmband får du en överblick över din kropps mående och hur din livsstil påverkar den. Det kan till exempel hjälpa dig att dig ha koll på hur länge och hur bra du sover. Det mäter även om du är stressad och hur du kan kontrollera dina stressnivåer. Ett aktivitetsarmband gör det enkelt att analysera din statistik och sätta upp mål för en mer hälsosam livsstil.

Utvärdera din träning

Enheten mäter dina förbrända kalorier och hjälper dig att utvärdera din aktivitet så att du kan maximera din träning. Med inbyggda träningsprogram och övningar kan aktivitetsarmbandet ge dig motivationen till att ta din träning till nästa nivå. Den inbyggda GPS:en mäter distans och spårar ditt tempo under aktiviteter och ger dig viktig information om din träning. Det finns även vattentäta smartklockor, till exempel Fitbit Luxe, som perfekt för dig som tycker om motionssimning.

Hur använder man ett aktivitetsarmband?

Funktioner som mäter puls, sömn och stress behöver samla in en hel del information för att kunna ge dig en riktig analys. För att du ska få ut maximal effekt och korrekta hälsovärden av ditt aktivitetsarmband ska du därför låta den sitta på dygnet runt. Informationen laddas automatiskt upp till din smartphone efter att du synkroniserat enheterna.

Smartklocka och aktivitetsarmband från Fitbit

Hos oss hittar du populära smartklockor och aktivitetsarmband från det välkända varumärket Fitbit. Deras omtyckta och funktionella enheter för dam, herr och barn förenklar din vardag och ger dig information som hjälper dig att hålla dig stark och frisk.

Smartklocka för barn

En smartklocka gör det enkelt för dig att följa ditt barns aktivitet under dagen. Den inbyggda GPS-funktionen gör att du har full koll på var någonstans ditt barn är när det är ute på äventyr. Barnet kan få notiser, samtal och meddelanden och kan lätt kontakta en förälder eller annan vuxen med sin smartklocka när det behövs. Till skillnad från en mobil, är en smartklocka eller ett aktivitetsarmband svårt att tappa bort. Vi har ett brett sortiment av smartklockor för barn i coola och roliga designer.

Vilken smartklocka ska man köpa?

När du väljer vilken smartklocka eller vilket aktivitetsarmband du ska köpa ska du utgå från vad du ska använda den till eftersom funktionerna skiljer sig åt mellan de olika modellerna. Vill du ha en smartklocka för att lättare ha tillgång till att ringa, sms och få notiser bör du välja en smartklocka med en större display så att du lättare kan läsa vad det står. Ett aktivitetsarmband däremot är perfekt om du vill ha koll på din hälsa och träning. Du behöver även tänka på vilket operativsystem din mobil har. En del klockor kräver att du har Android och andra klockor går att koppla ihop med en iPhone.

Visa mer
Filtrera 0
Sortera
19 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 0
Vegan 0
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
barnprodukter
hälsa
träningsredskap
barnprodukter 3
hälsa 19
träningsredskap 19
Visa alla
Visa färre
Varumärken 0
Mina val
fitbit
fitbit 19
Visa alla
Visa färre