Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Åksjuketabletter & Illamående

Åksjuketabletter mot illamående så som Postafen är ett effektivt sätt att förebygga åksjuka och sjösjuka. Både vuxna och barn över 6 år kan ta Postafen. Här finns även medicinsk tuggummi som kan hjälpa mot illamående. Det passar för vuxna och barn över 12 år. Även akupressurarmband kan hjälpa mot illamående, och rekommenderas mot illamående vid graviditet och åksjuka. Vet du om att ditt barn eller husdjur ofta kräks i bilen kan det vara smart att även ladda upp med några kräkpåsar.

Visa mer
Filtrera 0
Sortera
3 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 0
Vegan 0
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
åksjuka & sjösjuka
åksjuka & sjösjuka 3
Visa alla
Visa färre
Varumärken 0
Mina val
calma
postafen
sicsac
calma 1
postafen 1
sicsac 1
Visa alla
Visa färre
Beredningsform 0
Mina val
tablett
tablett 1
Visa alla
Visa färre

Vad beror åksjuka på?

Åksjuka och sjösjuka uppstår när det blir svårt för hjärnan att läsa av om man rör sig eller inte. När ögonen, kroppen och balansen uppfattar en situation olika, som när man exempelvis åker bil och samtidigt läser en bok. Då tror nämligen balansen vi rör på oss, kroppen att vi sitter stilla medan ögonen är fokuserade på en bok. Då kan man bli trött, blek och må illa.

Tips mot åksjuka

Är man medveten om att man kan besväras av åksjuka eller sjösjuka så är det bra med frisk luft, att fästa blicken rakt fram och förbereda sig med åksjuketabletter.