Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Dermaceutic

Dermaceutic

Dermaceutic är ett ledande hudvårdsmärke som används av över 30.000 hudspecialister runt om i världen. Det är utvecklat i Frankrike på 1990-talet av ledande biokemister, hudläkare och estetiska kirurger. Dermaceutic har utformat hudserier mot hyperpigmentering, åldersrynkor och akne som är CE-märkta backas upp backas upp av omfattande kliniska studier och forskning. Produkterna erbjuder säkra och effektiva lösningar för varje hudtyp.

Dermaceutic är en av de första produktserierna som introducerade ingredienser som senare har blivit essentiella i hudvårdsprodukter. I formulan ingår bland annat hyaluronsyra, stabiliserad c-vitamin och glykolsyra. Dermaceutic erbjuder en vetenskapligt bevisad, mycket effektiv serie produkter med en oslagbar koncentration av aktiva ingredienser.

MEDS egen hudterapeut Sofia är utbildad och specialiserad på professionella ansiktsbehandlingar. För bokning av behandling, kontakta oss på 08-428 455 10 eller maila: [email protected]

 

Läs mer
Filtrera 0
Sortera
26 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 0
Vegan 10
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
akne
ansiktskräm
ansiktsrengöring
ansiktsvatten
anti-age
professionell hudvård
serum
solskydd för ansiktet
akne 1
ansiktskräm 13
ansiktsrengöring 5
ansiktsvatten 2
anti-age 5
professionell hudvård 26
serum 5
solskydd för ansiktet 2
Visa alla
Visa färre
Egenskaper 0
Mina val
anti-age
parfymfri
vegan
anti-age 5
parfymfri 1
vegan 10
Visa alla
Visa färre
Hudtyp 0
Mina val
akne & finnar
alla hudtyper
blandad
fet
känslig & irriterad
normal
pigment
akne & finnar 2
alla hudtyper 19
blandad 1
fet 3
känslig & irriterad 5
normal 2
pigment 5
Visa alla
Visa färre

Dermaceutics serum

Dermaceutics serum ger ett omedelbart lyft med hjälp av akrylatcopolymer, som ger en direkt lyftande effekt, samtidigt som peptider bidrar till en långvarig stimulering av huden. Perfekt för den som upplever slapp hud och fina linjer.


Dermaceutic mot akne

Dermaceutic har med hjälp av ledande biokemister, hudläkare och estetiska kirurger utformat en CE-märkt produktserie mot akne som stimulerar hudens cellförnyelse samtidigt som den skyddar och förser huden med fukt.

Rengör ansiktet både morgon och kväll med Foamer 15 och följ upp med Hyal Ceutic och Sun Ceutic SPF50+ dagtid. Använd Dermaceutic Mask 15 en gång i veckan. Läs mer om Dermaceutics 4 akne-anpassade produkter nedan:

Dermaceutic Foamer 15 är en djuprengörande foam som eliminerar orenheter och döda hudceller och lämnar huden slät och silkeslen. Foamer 15 är lugnande, antiinflammatorisk och återfuktande. Produkten är parfym- och parabenfri. 

Dermaceutic Mask 15 är en peelingmask som tar bort orenheter och döda hudceller. Genom sin exfolierande verkan hjälper den till med cellförnyelsen och tar bort överskott av talg. Reducerar stratum corneums tjocklek för att mjukgöra huden. Produkten är parfym- och parabenfri. 

Dermaceutic Hyal Ceutic är en 24 timmars-creme som är mycket fuktgivande, reparerande och skyddande. Produkten är parfym- och parabenfri. 

Dermaceutic Sun Ceutic SPF50+ är en uppdaterad formula som ger en väldigt hög solskyddsfaktor, SPF 50+. Skyddar mot både UVA- och UVB-strålar samt förebygger synliga tecken på åldersrynkor. Skyddar huden med en transparent finish. Utan Oxybenzone och octocrylene, anpassad för känslig hud. 


Tvätta med Dermaceutic – överlägsen sminkborttagning

Dermaceutic Advanced Cleanser avlägsnar smink och överskott av talg för att ge huden en ren, frisk och hydratiserad känsla. Daglig användning - rekommenderas för alla hudtyper! Huden blir ren och hydratiserad och hudbalansen återställs.


Dermaceutics i 5 steg

  1. Rengör huden med Cleanser 5, Foamer 15 eller Mask 15.
  2. Stimulera cellförnyelsen med Turn Over eller Light Ceutic.
  3. Behandla pigmentfläckar med Yellow Cream.
  4. Förhindra skador från fria radikaler med C25 Cream.
  5. Skydda dig mot solens strålar med Sun Ceutic.

Dermaceutics bästsäljare - Fri & snabb frakt!

MEDS har snabba och fria leveranser direkt hem till dörren. I Stockholm får du leverans inom 1 timme!

  • Dermaceutic K Ceutic är en reparationscreme som skyddar och återställer hudens balans så att svullnad och rodnad minimeras. Motverkar pigmentojämnheter och skyddar mot sol. Effektiv efter kemisk peeling, laser, kemisk kirurgi och ger mycket goda resultat vid rosacea.