Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Hopprep

Hopprep är inte bara för skolgården när du var barn – det är ett toppenbra sätt att träna även som vuxen! Ett hopprep är perfekt för hemmaträningen och du får enkelt upp pulsen och tränar effektivt konditionen. Dessutom blir både ben och bål starkare och repet tar nästan ingen plats! Här kan du köpa hopprep från bland annat SPRI, Gymstick och Abilica!

Fördelar med att träna med hopprep

Det finns en hel del fördelar med att träna med ett hopprep. För det första tar det nästan ingen plats i varken garderoben, lådan eller i resväskan. Du kan också enkelt ta med dig ditt hopprep på en resa och träna var du än är.

När du tränar med ett hopprep tränar du framförallt konditionen. Du bränner ungefär 8 kalorier i minuten, vilket motsvarar att springa i 12 km/h. Att hoppa är en pulshöjande aktivitet som bidrar till bättre kondition och minskad risk för hjärt- och kärlsjukdomar.

4 anledningar till att träna med hopprep

1) Bättre kondition! Hopprep är populärt inom boxning och crossfit just för att öka konditionen!

2) Minskad risk för hjärt- och kärlsjukdomar! Hopprep är en pulshöjande aktivitet som bidrar till att öka blodcirkulationen.

3) Ökad koordination! Det kan vara lite knepigt att få ordning på hoppandet med timing och koordination. När du tränar med hopprep tränar du din kroppskontroll och motorik vilket minskar risken för skador och olyckor.

4) Smidig träning oavsett var du är! Det enda du behöver för att träna är en plats med högt i tak och någorlunda platt underlag.

Visa mer
Filtrera 0
Sortera
7 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 0
Vegan 0
Nyheter 1
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
träningsredskap
träningsredskap 7
Visa alla
Visa färre
Varumärken 0
Mina val
abilica
gaiam
gymstick
spri
abilica 1
gaiam 1
gymstick 3
spri 2
Visa alla
Visa färre