Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Antikroppstest

Här kan du köpa antikroppstest för att se om du har haft covid-19 och om du har utvecklat antikroppar mot coronaviruset. Hos MEDS Apotek kan du beställa antikroppstest från Primacovid och Dynamic Code med mycket hög tillförlitlighet.

Få hem ditt test snabbt 

Vi levererar ditt antikroppstest samma kväll i hela Stockholm om du beställer innan kl 11.00. Om du bor utanför Stockholm får du såklart också hem ditt test supersnabbt. Vi levererar ditt antikroppstest nästa vardagskväll i Göteborg, hela Skåne och Dalarna, Uppsala, Linköping, Norrköping och många andra delar av Sverige om du lägger din beställning innan kl 19.30.

När kan man ta ett antikroppstest?

När du tar ett antikroppstest är det viktigt att du frisk och symtomfri. Om du tar testet för tidigt kan resultatet bli missvisande. Dynamic Codes antikroppstest bör du tidigast använda fyra veckor efter att du blivit frisk. Primacovids test bör tidigast användas 10-20 dagar efter dina första symtom.

Får alla antikroppar?

Antikroppar ger ett helt eller delvis skydd mot att få covid-19 igen och skyddar även mot mer allvarliga symtom. Antikroppar kan bildas av kroppens immunförsvar efter att du haft covid-19 eller efter att du vaccinerat dig, men alla som har haft covid-19 får inte antikroppar. Det är också olika hur länge skyddet varar för de som utvecklar antikroppar. Därför är det viktigt att fortsätta följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer, oavsett om du fått antikroppar eller inte.

Antikroppar efter vaccination

Om du gör ditt antikroppstest efter att du vaccinerat dig är det viktigt att du använder ett test som kan upptäcka de antikroppar som bildas efter vaccination. Dynamic Codes antikroppstest kan användas för att kontrollera effekten av vaccinering. Testet kan som tidigast genomföras fyra veckor efter att du är färdigvaccinerad.

Antikroppstest för barn 

Enligt Folkhälsomyndigheten behöver barn inte ta ett antikroppstest om det inte finns medicinska anledningar som gör det nödvändigt.

Visa mer
Filtrera 0
Sortera
1 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 0
Vegan 0
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
självtester
självtester 1
Visa alla
Visa färre
Varumärken 0
Mina val
dynamic code
dynamic code 1
Visa alla
Visa färre