Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Antigentest

Här kan du köpa antigentester hos MEDS Apotek och testa dig för pågående infektion av covid-19. Hos oss kan du beställa har antigentester från Boson, Beright och New Gene. Alla våra tester är godkända att använda som självtester hemma. 

Vad är ett antigentest?

Ett antigentest används för att visa om du har pågående infektion av covid-19. Testet är lätt att genomför och tas med en pinne i näsan eller i svalget och fungerar genom att känna av proteiner som finns på virusets yta. Du får sedan ett testresultat inom 30 minuter.

Hur säkra är antigentester?  

Antigentester har hög tillförlitlighet när de används korrekt och om de tas i början av sjukdomsförloppet. Antigentester är framför allt bra när du behöver få snabba testresultat eller testa många personer. En fördel är också att de kan fånga upp en del som bär på covid-19 innan de fått symtom. Däremot är de inte är lika känsliga som PCR-tester. Antigentester ska därför ses som ett komplement till PCR-testning och övriga åtgärder för att minska smittspridningen i samhället. Det är viktigt att ett antigentest genomförs så tidigt som möjligt i sjukdomsförloppet. Folkhälsomyndigheten rekommenderar att det senast genomförs den femte dagen med symtom

Visa mer
Filtrera 0
Sortera
10 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 0
Vegan 0
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
självtester
självtester 10
Visa alla
Visa färre
Varumärken 0
Mina val
add pharma
boson
healgen
juschek
new gene
add pharma 3
boson 2
healgen 1
juschek 2
new gene 2
Visa alla
Visa färre