Dermalogica
Dermalogica

Dermalogica

Nytt varumärke inom professionell hudvård - Dermalogica!

Dermalogica är ett varumärke som har utvecklat kraftfulla hudvårdsprodukter anpassade för den stressade och moderna huden. Produkterna innehåller genomtänkta och noga framtagna ingredienser som vårdar huden. Grundaren Jane Wurwand var noga med att produkterna skulle vara helt fria från komedogena ingredienser som inte täpper till eller framkallar pormaskar.

Dermalogica vill och har revolutionerar hudvårdsbranschen med skönhetsprodukter som ger resultat utan tidskrävande hudvårdsrutiner eller onödigt påkostade förpackningar. Skönheten sitter på insidan och Dermalogica framhäver ditt vackraste jag! I vårt fyllda utbud av produkter från Dermalogica hittar du allt från rengöring, dagkräm, nattkräm och vårdande serum.

Välkomna till MEDS.se, vi är stolta över att ha ett så erkänt och omtalat varumärke som er i vårt sortiment. 

Vår hudterapeut Sofia är utbildad och specialiserad utifrån Dermalogicas metoder och produkter för att erbjuda dig professionella ansiktsbehandlingar.

Vid bokning av behandling, kontakta oss på 08-428 455 10 eller maila [email protected]

Visa mer
Filtrera
Just nu visas 28 av 88 produkter

Dermalogicas serum och boosters

Dermalogicas serum och boosters är koncentrat av högaktiva ingredienser som används för att förstärka effekten av mjukgörare. Applicera dem direkt på huden eller mixa dropparna direkt i den mjukgörande cremen. Boosters och serum kan också användas under masker och ögoncremer. Faktorer som hormoner och stress kan försätta huden i obalans. Växla mellan olika boosters allt efter hudens aktuella behov.


Dermalogicas rengörare

Dermalogicas rengöringar gör din hud len, ren och redo för nästa steg i din hudvårdsrutin. En noggrann rengöring är det viktigaste steget i den dagliga hudvårdsrutinen men även i den professionella behandlingen. Huden är kroppens största organ och ska fungera som en skyddande barriär mellan den omgivande miljön och de inre organen. Dermalogicas hudvänliga rengöringar avlägsnar partiklar som annars kan irritera, täppa till eller torka ut hudytan.


Dermalogicas mjukgörare

En mjukgörande creme förstärker hudens naturligt skyddande förmåga och tillför nödvändig fukt till hudcellerna. Dermalogica har både lätta lotioner och kraftigare cremer som med fördel kan kombineras med serum.


Dermalogicas ögoncreme

Den ömtåliga och tunna huden kring ögonen är för de allra flesta området där man ser de första tecknen på hudåldrande. Rynkor, slapp hud, pigmenteringar men även uttorkning är de vanligaste symptomen. Om du skyddar och behandlar det ömtåliga ögonområdet morgon och kväll så motverkar du effektivt förtida hudåldrande.


Dermalogicas ansiktsmasker

Dermalogicas kraftfulla masker är framtagna för att ge huden en kick och kan användas en till tre gånger i veckan. Oavsett om du behöver en djuprengöring eller en intensiv fuktbehandling är Dermalogicas masker idealiska för att komma till rätta med specifika hudproblem.


Mina recept Sortiment Kampanjer Varumärken Mitt konto
Hej! 
Signa upp dig på vårt nyhetsbrev - få rabattkod på 10%!
Fantastiska erbjudanden varje vecka!
Vänta...
Tack!
För att du vill ta del av vårt nyhetsbrev!