Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Dermalogica

Dermalogica

Vi på MEDS är stolta över att vara auktoriserad återförsäljare till ett så erkänt varumärke som Dermalogica. Våra hudterapeuter är utbildade och specialiserade utifrån Dermalogicas metoder och produkter för att erbjuda dig professionella ansiktsbehandlingar. 

Här kan du läsa mer om professionell hudvård.

Dermalogica har utvecklat kraftfulla hudvårdsprodukter anpassade för den stressade och moderna huden. Produkterna innehåller genomtänkta och noga framtagna ingredienser som vårdar huden. Grundaren Jane Wurwand var noga med att produkterna skulle vara helt fria från komedogena ingredienser som täpper till och framkallar pormaskar.

Dermalogica har revolutionerat hudvårdsbranschen med skönhetsprodukter som ger resultat utan tidskrävande hudvårdsrutiner eller onödigt påkostade förpackningar. På MEDS hittar du ett stort utbud från Dermalogica, bland annat dagkräm, nattkräm, rengöring och vårdande serum.

Vid bokning av behandling, kontakta oss på 08-428 455 10 eller maila [email protected] Behandlingsrummet finns på Drivhjulsvägen 42  i Stockholm. OBS! För att minimera smittrisken tar vi för närvarande ej emot kunder för behandlingar pga covid-19.

Läs mer
Filtrera 0
Sortera
97 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 0
Vegan 0
Nyheter 1
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
akne
ansiktskräm
ansiktsmask
ansiktsmist
ansiktsolja
ansiktsrengöring
ansiktsvatten
anti-age
bad & dusch
bas
hudkräm & body lotion
hudolja
kroppsskrubb & kroppspeeling
läppbalsam
professionell hudvård
serum
sminkborttagning
solskydd för ansiktet
solskydd för kroppen
ögonkräm
akne 6
ansiktskräm 24
ansiktsmask 6
ansiktsmist 5
ansiktsolja 2
ansiktsrengöring 27
ansiktsvatten 4
anti-age 15
bad & dusch 1
bas 1
hudkräm & body lotion 1
hudolja 1
kroppsskrubb & kroppspeeling 1
läppbalsam 2
professionell hudvård 97
serum 16
sminkborttagning 2
solskydd för ansiktet 6
solskydd för kroppen 1
ögonkräm 8
Visa alla
Visa färre
Egenskaper 0
Mina val
anti-age
parfymfri
anti-age 15
parfymfri 1
Visa alla
Visa färre
Hudtyp 0
Mina val
akne & finnar
alla hudtyper
blandad
fet
känslig & irriterad
mogen
normal
pigment
torr
akne & finnar 11
alla hudtyper 57
blandad 1
fet 13
känslig & irriterad 12
mogen 3
normal 5
pigment 6
torr 10
Visa alla
Visa färre
Hårtyp 0
Mina val
normal
normal 1
Visa alla
Visa färre
Just nu visas 28 av 97 produkter

Dermalogica special cleansing gel till bästa pris och med snabb leverans!

Den omåttligt populära rengöringsgelen från Dermalogica djuprengör och lugnar alla hudtyper!

Special Cleansing Gel är en mjukt löddrande rengöringsgel som skonsamt och effektivt avlägsnar makeup och orenheter, utan att torka ut huden. Växtextrakt från citronmeliss och lavendel verkar lugnande, medan Quillaja Saponaria hjälper till att ta bort föroreningar och fria radikaler från huden. Enkel och smidig att använda, dessutom mycket dryg.


Dermalogicas serum och boosters

Dermalogicas serum och boosters är koncentrat av högaktiva ingredienser som används för att förstärka effekten av mjukgörare. Applicera dem direkt på huden eller mixa dropparna direkt i den mjukgörande cremen. Boosters och serum kan också användas under masker och ögoncremer. Faktorer som hormoner och stress kan försätta huden i obalans. Växla mellan olika boosters allt efter hudens aktuella behov.


Dermalogicas rengörare

Dermalogicas rengöringar gör din hud len, ren och redo för nästa steg i din hudvårdsrutin. En noggrann rengöring är det viktigaste steget i den dagliga hudvårdsrutinen men även i den professionella behandlingen. Huden är kroppens största organ och ska fungera som en skyddande barriär mellan den omgivande miljön och de inre organen. Dermalogicas hudvänliga rengöringar avlägsnar partiklar som annars kan irritera, täppa till eller torka ut hudytan.


Dermalogicas mjukgörare

En mjukgörande creme förstärker hudens naturligt skyddande förmåga och tillför nödvändig fukt till hudcellerna. Dermalogica har både lätta lotioner och kraftigare cremer som med fördel kan kombineras med serum.


Dermalogicas ögoncreme

Den ömtåliga och tunna huden kring ögonen är för de allra flesta området där man ser de första tecknen på hudåldrande. Rynkor, slapp hud, pigmenteringar men även uttorkning är de vanligaste symptomen. Om du skyddar och behandlar det ömtåliga ögonområdet morgon och kväll så motverkar du effektivt förtida hudåldrande.


Dermalogicas ansiktsmasker

Dermalogicas kraftfulla masker är framtagna för att ge huden en kick och kan användas en till tre gånger i veckan. Oavsett om du behöver en djuprengöring eller en intensiv fuktbehandling är Dermalogicas masker idealiska för att komma till rätta med specifika hudproblem.