Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Tvättlappar

Här kan du köpa tvättlappar med hög våtstyrka och skumtvättlappar med hög absorberingsförmåga, för skonsam och effektiv rengöring. En bra tvättlapp med hög våtstyrka och absorberingsförmåga passar bra både för barn, baby och vuxen! För den som är miljömedveten finns också ekologiska tvättlappar.

Tvättlappar för engångsbruk

En tvättlapp för engångsbruk är ett hygieniskt och smidigt sätt att tvätta både dig och din baby. Fukta tvättlappen med ljummet vatten och torka av, eller använd en mild tvål och jobba in i tvättlappen. En tvättlapp är även perfekt för sminkborttagning, intimhygien och städning. Släng den sedan i och sortera bland brännbart – spola inte ned den i toaletten! Se till att välja skonsamma och allergivänliga tvättlappar till både dig och ditt barn.

Skumtvättlappar

En skumtvättlapp är en torr tvättlapp som får en lätt skummande effekt när den blöts upp. Skumtvättlappar har en mild tvål i sig och behöver bara lite ljummet vatten för att aktiveras. De är smidiga att ha med sig i väskan för att kunna torka av kladd, spill och smuts enkelt. En skumtvättlapp kan vara ett bra alternativ till våtservetter och passar bra för både baby och vuxna.

Tvättlappar i bomull

För dig som vill ha återanvändningsbara tvättlappar finns det en hel del att välja på! Många tvättlappar är gjorda i mjuk bomull och är både enkla och sköna att använda. De är också lite tunnare än en vanlig handduk, vilket gör dem smidiga att använda.

Tvättlappar i bomull går lätt att tvätta i tvättmaskinen och kan användas om och om igen! Det är ett smart och schysst val för både miljön och plånboken.

Visa mer
Filtrera 0
Sortera
7 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 4
Kampanj 0
Vegan 0
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
blöjor & våtservetter
hygienartiklar
blöjor & våtservetter 7
hygienartiklar 2
Visa alla
Visa färre
Varumärken 0
Mina val
abena
muslinz
summerville
vimse
abena 2
muslinz 1
summerville 2
vimse 2
Visa alla
Visa färre
Egenskaper 0
Mina val
ekologisk
ekologisk 4
Visa alla
Visa färre
Hudtyp 0
Mina val
alla hudtyper
alla hudtyper 1
Visa alla
Visa färre