Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Klämmisar

Med de praktiska klämpåsarna ”klämmisar” kan ditt barn hålla, klämma och suga helt själv utan kladd och spill. Oavsett om ni är på tåget, fiket, utflykten eller i bilen så slipper du mosa, blåsa, skala och mata. Inte konstigt att klämmisarna har blivit omåttligt populära!

Gröt, smoothie, mellis eller måltid i perfekta portionsförpackningar.  Välj mellan flera smaker och varumärken - självklart har vi veganska och ekologiska alternativ! 

Visa mer
Filtrera 0
Sortera
30 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 22
Kampanj 0
Vegan 2
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
amma & mata
barnmat
nappar & bitringar
amma & mata 2
barnmat 30
nappar & bitringar 2
Visa alla
Visa färre
Varumärken 0
Mina val
alex&phil
semper
twistshake
vivalicious
alex&phil 18
semper 6
twistshake 2
vivalicious 4
Visa alla
Visa färre
Egenskaper 0
Mina val
ekologisk
glutenfri
laktosfri
vegan
ekologisk 22
glutenfri 14
laktosfri 12
vegan 2
Visa alla
Visa färre

Vegansk gröt som klämmis

Alex&Phils ekologiska gröt med hallon och blåbär i smidig ”klämmis”-påse kan serveras som den är eller lätt värmd. Vegansk och helt glutenfri gröt för barn från 6 månader. Kommer i 5-pack.

Finns även med hallon och röda vinbär eller smultron och jordgubbar.


Vad är klämmisar?

En klämmis är en måltid, smoothie eller ett mellanmål som barnet självt kan inta tack vare en smart portionsförpackning. Barnet kan klämma, suga och äta i egen takt. Klämmisar ska inte helt och hållet utesluta "vanliga" måltider då barnet även behöver träna på att tugga. Klämmisar är utmärkta att ha med på utflykter eller resa.