Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Linsvätska

Det är viktigt att ta hand om sina linser när de inte är i ögonen, så att ögonen mår bra av att använda dem. Var därför noggrann med rengöring, sköljning, desinfektion och förvaring när du använder kontaktlinser mer än en dag åt gången. Välj den linsvätska som du blivit rekommenderad av din optiker för att garantera att dina linser blir behandlade på bästa och rätt sätt, samt en linsvätska som är mild i sin formula.

Vi på MEDS Apotek har linsvätskor från flera kända varumärken så som Opti-Free, Consol och Bausch & Lomb. Här hittar du även reseförpackningar med linsvätska.

Visa mer
Filtrera 0
Sortera
10 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 0
Vegan 0
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
linsvätska
reseförpackningar
linsvätska 10
reseförpackningar 3
Visa alla
Visa färre
Varumärken 0
Mina val
bausch & lomb
consol
opti-free
bausch & lomb 3
consol 3
opti-free 4
Visa alla
Visa färre
Beredningsform 0
Mina val
flytande
flytande 10
Visa alla
Visa färre

Olika typer av linsvätska

De flesta linsvätskor är multifunktionella, vilket innebär att du kan använda samma linsvätska för både rengöring, förvaring och desinficering. Ett exempel på en allt-i-allo-linsvätska är den populära Opti-Free Express. 

Men om du har särskilda behov kan du behöva en mer specifik linsvätska. Exempelvis väteperoxidbaserad linsvätska som inte innehåller konserveringsmedel och passar känsligare ögon. Följ därför råden du fått av din optiker för att garantera att dina ögon och linser blir behandlade på bästa sätt.