Serum

Ett serum är en skönhetsprodukt i en mer koncentrerad form med syfte att på ett intensivt sätt vårda och behandla efter önskat resultat. Man kan se serum som en punktbehandling i sin skönhetsvård, en kräm som är speciellt inriktad på att lösa ett specifikt hudproblem.

Ett serum tränger djupt ner i huden och appliceras innan din dag- och nattkräm. Välj ett serum som ger huden den intensiva boost den behöver för en välmående hud och du kan kombinera olika serum med varandra för att få den ansiktsvård som passar dina behov.

Välj ett serum mot torr hud, ett serum med återfuktning, ett serum med anti-age, ett ögonfransserum, ett serum med hyaluronsyra, ett serum för jämnare hudton, ett serum för lyster eller ett serum som stramar åt huden. 

Visa mer
-20% Xlash Ögonfransserum 3 ml
319 kr (Ord.pris 399 kr)
-20% Xlash PRO Ögonfransserum 6 ml
479 kr (Ord.pris 599 kr)
Lumene Light Glow Boost 30 ml
209 kr (Rek.pris 279 kr)
-20% Xlash Ögonbrynserum 3 ml
300 kr (Ord.pris 375 kr)
Indy Beauty Elixir Serum 30 ml
Vegan
149 kr (Rek.pris 199 kr)
Vichy Minéral 89
215 kr (Rek.pris 289 kr)
Cicamed Serum C 30 ml
Vegan Eko
339 kr (Rek.pris 449 kr)
Cicamed Serum AHA 30 ml
Vegan Eko
339 kr (Rek.pris 449 kr)
Just nu visas 40 av 117 produkter

Vad är serum?

Serum är en hudvårdsprodukt som kan appliceras på huden efter rengöring men före en återfuktande creme med avsikt att leverera kraftfulla ingredienser direkt in i huden. Serum är särskilt lämpad för denna uppgift eftersom det består av mindre molekyler som kan tränga djupt in i huden och leverera en mycket hög koncentration av aktiva ingredienser.

Ett serum hjälper din hud på lång sikt för att öka kollagen och hålla vätskenivåerna i balans viket motverkar åldersrynkor, rosacea och pigmentförändringar


Hur ofta ska man använda serum?

Oftast räcker det med att använda det under din morgon- eller din kvällsrutin. Beroende på hudtyp och hur starkt serum du använder så reagerar huden olika. Du kan chatta med MEDS hudterapeut om du vill ha tips och råd kring serum.


Molekylerna i ett serum är mindre än de i ansiktscremen. Detta innebär att det kan sätta ingredienserna djupare in i huden.
Om du känner din nuvarande hudvårdsprodukter inte gör vad du vill, kan det vara dags att överväga att lägga till ett serum. Skillnaden kan vara ganska anmärkningsvärt, förutsatt att du använder serum korrekt och konsekvent.

Serum tillämpas efter rengöring och toning, men innan fuktighetskräm. Helst applicerar du serum medan huden fortfarande är lätt fuktad från rengöringen. Som med rengöring och återfuktande, glöm inte att inkludera halsen och övre bröstet vid tillämpning av serum.


Mina recept Sortiment Kampanjer Varumärken Mitt konto
Hej!
Signa upp dig på vårt nyhetsbrev - få rabattkod på 15%!
Fantastiska erbjudanden varje vecka!
Vänta...
Tack!
För att du vill ta del av vårt nyhetsbrev!