Serum

Ett serum är en skönhetsprodukt i en mer koncentrerad form som tränger djupt ner i huden och appliceras innan din dag- och nattkräm. 

I vårt sortiment har vi serum mot torr hud, serum med återfuktning, serum med anti-age, ögonfransserum, serum med hyaluronsyra, serum för jämnare hudton och serum för lyster. 

Visa mer
Cicamed Serum C 30 ml
Vegan Eko
339 kr (Rek.pris 449 kr)
Lumene Light Glow Boost 30 ml
209 kr (Rek.pris 279 kr)
Indy Beauty Elixir Serum 30 ml
Vegan
148 kr (Rek.pris 199 kr)
-20% Pixi 24K Eye Elixir 9,3 ml
Vegan
279 kr (Ord.pris 349 kr)
Vichy Minéral 89
215 kr (Rek.pris 289 kr)
-20% Pixi Glow Tonic Serum 30 ml
Vegan
319 kr (Ord.pris 399 kr)
-20% Pixi Vitamin-C Serum 30 ml
Vegan
319 kr (Ord.pris 399 kr)
-20% Pixi Rose Caviar Essence 45 ml
Vegan
319 kr (Ord.pris 399 kr)
-20% Pixi Glow Tonic To-Go 60 st
239 kr (Ord.pris 299 kr)
Just nu visas 40 av 239 produkter

Vad är serum?

Serum är en hudvårdsprodukt som kan appliceras på huden efter rengöring men före en återfuktande creme med avsikt att leverera kraftfulla ingredienser direkt in i huden. Serum är särskilt lämpad för denna uppgift eftersom det består av mindre molekyler som kan tränga djupt in i huden och leverera en mycket hög koncentration av aktiva ingredienser.

Ett serum hjälper din hud på lång sikt för att öka kollagen och hålla vätskenivåerna i balans viket motverkar åldersrynkor, rosacea och pigmentförändringar


Hur ofta ska man använda serum?

Oftast räcker det med att använda det under din morgon- eller din kvällsrutin. Beroende på hudtyp och hur starkt serum du använder så reagerar huden olika. Du kan chatta med MEDS hudterapeut om du vill ha tips och råd kring serum.


Molekylerna i ett serum är mindre än de i ansiktscremen. Detta innebär att det kan sätta ingredienserna djupare in i huden.
Om du känner din nuvarande hudvårdsprodukter inte gör vad du vill, kan det vara dags att överväga att lägga till ett serum. Skillnaden kan vara ganska anmärkningsvärd, förutsatt att du använder serum korrekt och konsekvent.

Serum tillämpas efter rengöring och toning, men innan fuktighetskräm. Helst applicerar du serum medan huden fortfarande är lätt fuktad från rengöringen. Som med rengöring och återfuktande, glöm inte att inkludera halsen och övre bröstet vid tillämpning av serum.