Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Kondomer

Här hittar du kondomer i olika storlekar, passformer och material. Vi har kondomer från RFSU, durex och billiga kondomer. Använd gärna glidmedel tillsammans med kondom.

Filtrera 0
Sortera
31 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 0
Vegan 9
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
kondomer
kondomer 31
Visa alla
Visa färre
Varumärken 0
Mina val
durex
rfsu
durex 11
rfsu 20
Visa alla
Visa färre
Egenskaper 0
Mina val
parfymfri
vegan
parfymfri 1
vegan 9
Visa alla
Visa färre

Storleksguide: Köp rätt storlek på kondomen

  • RFSUs kondom Tight är 17,5 cm lång. Och har en bredd på 49 mm.
  • En "vanlig" kondom är runt 18 cm lång. Och har en bredd på 52 mm.
    Det är i regel inte några problem om ståndet är längre då kondomen är väldigt töjbar på längden. Enda risken är att kondomen kan glida upp på penisskaftet en bit under samlaget och i värsta fall glida av. Åtminstone om penisen är relativt smal, så att kondomen inte sitter åt ordentligt. Däremot kan det kännas besvärligt om man har en kort penis. Det kan kännas lite obehagligt eller mindre lustfyllt att kondomen skrynklar sig. Ett sätt att lösa det på är att dra kondomen över pungen också, då får kondomen fäste och stannar kvar. Det brukar kräva lite övning att lyckas med eftersom testiklarna i pungen kan glida omkring och vara lite knepiga att få in i kondomen.
  • RFSU Grande kondom är 19 cm lång. Har en bredd på 53 mm. 

Tunna kondomer


Latexfria kondomer – för dig med latexallergi

De flesta kondomerna är gjorda av latex och för de som är allergiska mot latexgummi så finns det plastkondomer. So Sensitive heter RFSU:s latexfria kondom. Den är inte lika elastisk och smiter inte åt på samma sätt som kondomer av latexgummi men är både starkare och leder värme bättre.


Pris – vår billigaste kondom

Vår billigaste kondomförpackning är Durex Regular Classic Kondomer 6 st, som kostar 39 kr (pris per kondom: 6,5kr).

Men om du räknar pris per kondom så blir det alltid billigare om du köper kondomer i storpack. Här är 3 billiga favoriter: