Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Ögonbrynspenna

​​Skapa snygga ögonbryn med hjälp av en riktigt bra ögonbrynspenna. Det spelar ingen roll om du vill ha breda eller tunna, väldefinierade, dramatiska eller naturliga – på MEDS Apotek finns ögonbrynspennor i många olika nyanser och konsistenser.

 Här hittar du ögonbrynspennor från kända varumärken så som Lumene, IsaDora, Maybelline, Pixi, Makeup Revolution, Max Factor och Sigma.

En bra ögonbrynspenna formar och fyller ut

Ett par fint markerade ögonbryn kan verkligen lyfta ditt ansikte. Ögonbrynen ramar in dina ögon i en vacker båge och du får en mer intensiv blick. Med en ögonbrynspenna fyller du helt enkelt i glesa bryn, gör ljusa bryn mörkare och ger ögonbrynen en snygg form. Det finns trender i hur ögonbrynens form och färg ska se ut. Ibland är det mode med smala ögonbryn i en mjuk rund form och ibland är det naturligt fylliga bryn som gäller. Det viktigaste är att du hittar en form som passar ditt ansikte och din personlighet och sedan kan du med en ögonbrynspenna forma och fylla ut dem.

Så får du snygga ögonbryn med en ögonbrynspenna

En ögonbrynspenna är en enkel produkt att använda när du vill fixa till dina ögonbryn. Det gäller speciellt dig som har ljusa och glesa ögonbryn. Ögonbrynspennan ska ha rätt konsistens och inte vara för torr för att få ett så snyggt och naturligt resultat som möjligt. Börja med att ta fram ögonbrynets form och var försiktig så att inte konturerna på brynen blir för hårda. Sedan fyller du i de glesare partierna med brynpennan. Använd små, korta och lätta rörelser som ger tunna streck som så mycket som möjligt ser ut som dina naturliga strån. Långa och hårt målade linjer ger ett onaturligt utseende.

Välj färg på din brynpenna

För att få ett snyggt resultat är det viktigt att välja rätt färg på ögonbrynspennan. Har du blont hår kan du välja en lite mörkare nyans på brynpennan. Har du däremot mörkt hår kan du välja en brynpenna med en lite ljusare nyans än ditt hår för att få en så naturlig look som möjligt. Har du rött hår passar ofta ljusbruna nyanser bra och har du svart hår kan en chokladbrun nyans fungera perfekt. Om ögonbryn och hårfärg har exakt samma nyans kan det se onaturligt ut.

Vilken ögonbrynspenna är bäst?

Med en dubbelsidig ögonbrynspenna, till exempel Blend Brow Pencil eller Longwear Eyebrow Definer, kan du först fylla i ögonbrynen med ena sidan och sedan borsta igenom brynen med andra sidan för ett perfekt resultat. Max Factor erbjuder också en dubbelsidig ögonbrynspenna med en vinklad penna som definierar och formar brynen och en puderapplikator som tonar och fyller ut. Varumärket Isadora har flytande ögonbrynspennor som definierar, kammar och fyller ut brynen för ett svettsäkert och kladdfritt resultat med lång hållbarhet. Här hittar du också flera veganska alternativ av ögonbrynspennor från till exempel Lumene, IDUN, Depend och Isadora. Vill du ha en vattenfast ögonbrynspenna kan du till exempel välja en produkt från Pixi.

Vilken brynpenna som passar dig bäst är helt enkelt en smaksatt. Prova dig fram för bästa resultat!

Visa mer
Filtrera 0
Sortera
44 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 1
Vegan 18
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
ögonbryn
ögonbryn 44
Visa alla
Visa färre
Varumärken 0
Mina val
depend
idun minerals
isadora
lumene
max factor
maybelline
pixi
sigma beauty
sweed
depend 3
idun minerals 1
isadora 13
lumene 8
max factor 6
maybelline 7
pixi 1
sigma beauty 2
sweed 3
Visa alla
Visa färre
Egenskaper 0
Mina val
parfymfri
vegan
parfymfri 1
vegan 18
Visa alla
Visa färre
Hudtyp 0
Mina val
alla hudtyper
alla hudtyper 31
Visa alla
Visa färre
IsaDora Brow Fine Liner 41 Taupe
Vegan
109 kr (Rek.pris 129 kr)
Just nu visas 40 av 44 produkter