Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Knäskydd

Våra knän får stå ut med mycket, både i vardagen och när vi tränar. Det är därför inte konstigt med att vi får problem med just knän, framför allt när vi blir äldre. Ett knäskydd kan lindra smärta, öka stabilitet och påskynda läkningen. Här hittar du knäskydd och knästöd från Futuro, Back on Track, Rehband och fler!

Varför ska jag använda knäskydd?

Vanligtvis används knäskydd när du redan har en skada. Det kan till exempel vara om du överansträngt dig eller överbelastat knät. Ett knäskydd kan lindra besvären om du till exempel har löparknä, artros, en idrottsskada eller om du överansträngt dig. Knäskydden hjälper främst till att öka blodcirkulationen och ge värme till leden, vilket kan minska smärta och påskynda läkningen.

Du kan också använda knäskydd även om du inte har skadat dig. Många använder knäskydd när de styrketränar eller löptränar för att ge extra stabilitet och värme. Skaderisken minskar och din prestation kan höjas med hjälp av kompressionen. Andra föredrar att ha knäskydd när de är på arbetet för att avlasta de små musklerna och minska förslitningsskador.

Knäskydd för stöd och träning

En del knäskydd fokuserar mest på stöd vid rörelse, till exempel när du tränar eller jobbar. Dessa knäskydd ger ofta ökad blodcirkulation i knät med hjälp av kompression. Kompressionen ökar blodflödet och bidrar till bättre koordination, vilket gör att du får bättre stabilitet och minskar risken för skador. Dessutom kan kompression hjälpa musklerna att prestera bättre, vilket gör att du kan hoppa högre eller springa snabbare.

Knäskydd vid smärta och värk

Knäskydd och knästöd kan också användas om du har ont i knäna. De hjälper till att avlasta knäna och bidrar med stöd så att leden kan arbeta optimalt. Denna typ av knäskydd har ofta stödskenor på sidorna för att ytterligare stabilisera knät och minska risken för snedbelastning. Ibland har de även ett hål för att ge extra stöd kring knäskålen.

Visa mer
Filtrera 0
Sortera
30 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 0
Vegan 0
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
idrottsskador
idrottsskador 30
Visa alla
Visa färre
Varumärken 0
Mina val
back on track
futuro
rehband
back on track 5
futuro 6
rehband 19
Visa alla
Visa färre
Futuro Classic Knästöd Medium
189 kr (Rek.pris 205 kr)
Futuro Classic Knästöd Large
189 kr (Rek.pris 205 kr)
Futuro Sport Knästöd Small
319 kr (Rek.pris 339 kr)
Rehband Knäskydd XS
149 kr (Rek.pris 225 kr)
Rehband Knäskydd M
149 kr (Rek.pris 225 kr)
Futuro Classic Knästöd Small
199 kr (Rek.pris 205 kr)
Futuro Sport Knästöd Medium
319 kr (Rek.pris 339 kr)