Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Tandborstar

En bra tandborste är viktigt för en god munhälsa. Här på MEDS har vi tandborstar av många slag – eltandborstar, mjuka tandborstar och tandborstar för barn! Vi har varumärken som Oral-B, TePe, Ekulf och många andra.

Köp din tandborste online hos MEDS!

Välj rätt tandborste för dig

Gemensamt för alla tandborstar är att de ska vara bekväma, lätta att använda och komma åt alla tänder effektivt. Men att hitta den bästa tandborsten för just dig beror också på hur känsligt tandkött du har. För att hitta den bästa tandborsten för dig kan du behöva testa dig fram lite. Har du väldigt känsligt tandkött är en mjuk tandborste att föredra.

Kom ihåg att alla tandborstar behöver bytas ut ibland, oavsett hur bra de är. Du bör byta din tandborste när den börjar bli sliten. Byt den alltid efter tre månader även om den inte är sliten då.

Vad är en bra tandborste?

Det finns en del att tänka på när du ska köpa ny tandborste. Dels är det hur stråna är, om de är mjuka eller hårda och om de är topprundade. Vissa tandborstar kan också böjas för att du lättare ska nå alla tänder. Hur greppet är kan också påverka upplevelsen. En bra tandborste ska vara skön att hålla i och lätt att borsta med.

Hur tandborstens huvud är format har också betydelse. Det kan vara svårt att komma åt kindtänderna om borsthuvudet är för stort. Därför har många tandborstar ett avsmalnande huvud för att du ska komma åt även längst in i munnen.

Ska jag ha en mjuk eller hård tandborste?

En mjuk tandborste är bra för de flesta, eftersom de mjuka stråna minskar risken för skador på tandköttet. En hård tandborste riskerar att vara för tuff mot tandköttet och orsaka skador.

Vissa tandborstar har specialanpassade strån för att rengöra tänderna bättre. Stråna på dessa tandborstar är klippta på ett speciellt sätt för att nå även de små utrymmena!

Miljövänliga tandborstar

Tänker du på miljön och vill undvika plast? Då finns det tandborstar i bambu som är biologiskt nedbrytbara. De flesta är dessutom veganska. Det finns också tandborstar som är gjorda av sockerrör och som har mindre påverkan på miljön.

Visa mer
Filtrera 0
Sortera
158 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 10
Kampanj 2
Vegan 14
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
eltandborstar
mellanrumsrengöring
reseförpackningar
tandborstar
tandkräm
tandprotes & bettskena
tandvård för barn
tandvärk visdomstand
eltandborstar 48
mellanrumsrengöring 3
reseförpackningar 5
tandborstar 158
tandkräm 3
tandprotes & bettskena 3
tandvård för barn 37
tandvärk visdomstand 1
Visa alla
Visa färre
Varumärken 0
Mina val
babyono
beconfident
colgate
curaprox
ekulf
gum
jordan
meds by meds
ninjaplast
oral-b
pepsodent
philips
plackers
sensodyne
tepe
the eco gang
the humble co.
zendium
babyono 1
beconfident 6
colgate 6
curaprox 2
ekulf 9
gum 10
jordan 14
meds by meds 5
ninjaplast 5
oral-b 22
pepsodent 6
philips 16
plackers 4
sensodyne 1
tepe 27
the eco gang 5
the humble co. 18
zendium 1
Visa alla
Visa färre
Egenskaper 0
Mina val
ekologisk
vegan
ekologisk 10
vegan 14
Visa alla
Visa färre
Ekulf Twice Kid tandborste 4 st
24 kr (Rek.pris 40 kr)
Just nu visas 40 av 158 produkter