Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Eneomey

Eneomeys hudvårdsprodukter har en unik sammansättning av djupverkande ämnen med bevisad anti-aging-effekt som stimulerar hudens cellaktivitet och förbättrar både inre och yttre struktur. Eneomeys hudvårdsprogram vitaliserar huden, tar bort döda celler och ökar produktionen av kollagen och elastin. Din hud får en jämnare struktur och en fräschare finish.

Eneomeys produkter har utvecklats sedan 1984 och effektiviteten i produkterna utgörs av en perfekt balanserad koncentration av stabiliserat C-vitamin, glykolsyra och fytinsyra som tillsammans ger ett optimalt resultat.

Läs mer
Filtrera 0
Sortera
11 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 0
Vegan 0
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
ansiktskräm
ansiktsrengöring
anti-age
hudkräm & body lotion
läppar
läppbalsam
professionell hudvård
serum
solskydd för ansiktet
ansiktskräm 5
ansiktsrengöring 2
anti-age 6
hudkräm & body lotion 1
läppar 1
läppbalsam 1
professionell hudvård 11
serum 1
solskydd för ansiktet 1
Visa alla
Visa färre
Egenskaper 0
Mina val
anti-age
anti-age 6
Visa alla
Visa färre
Hudtyp 0
Mina val
akne & finnar
alla hudtyper
fet
känslig & irriterad
normal
pigment
akne & finnar 1
alla hudtyper 7
fet 2
känslig & irriterad 1
normal 1
pigment 1
Visa alla
Visa färre

Hudvård med glykossyra från Eneomeys 

Eneomeys hudvård innehåller glykossyra som är den AHA-syran med minst molekylstorlek och därför når djupast ner i huden. Glykolsyran har en unik förmåga att klyva bindningen mellan de döda hudcellerna som ger en slät och jämn yta med fin lyster.

Glykolsyra triggar igång kollagen- och hyaluronsyraproduktionen vilken motverkar torrhet och rynkor. Den gör också att en fet hud blir mindre fet. Ta det försiktigt till en början och vänj in huden vid syror. Var även noga med solskyddet då huden blir extra känslig av AHA-syror.


Eneomey dagkräm

Eneomeys dagkrämer med antioxidanter förhindrar uppkomsten av fina linjer, mörka fläckar och en ojämn hud. Eneomeys ansiktsbehandlingar hjälper till att öka hudens lyster och skydda mot föroreningar och oxidativ stress.


Eneomey nattkräm

Eneomeys nattkrämer är berikade med glykolsyra för att förbättra hudens textur och minska rynkor, hyperpigmentering och akne. Eneomey erbjuder tre olika anti-aging nattkrämer med en graderad koncentration av glykolsyra. Välj kräm beroende på din hudtyp och vad du vill behandla.

  • Om du har en känslig hud så rekommenderar vi Stim Renew 8.
  • Om du har en kombinerad hud så rekommenderar vi Stim Renew 15.
  • Om du har en tjock och rynkig hud så rekommenderar vi Stim Renew 30.