Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Skötväska

Det är mycket att tänka på när små barn ska med. Med en praktisk skötväska har du allt samlat och är redo för livet med småbarn. Hos MEDS kan du köpa skötväskor från bland annat Skip Hop, Twistshake och Elodie.

Vilka funktioner ska en bra skötväska ha?

Om du ska iväg med småbarn så finns det en hel del att tänka på. Det är mycket som ska få plats i en väska, även för en liten utflykt. Det är blöjor och nappflaskor, ombyten och våtservetter och en hel del annat. Sen ska ju gärna mobil och nycklar också få plats utan att försvinna bland alla leksaker och mellanmål.

En bra skötväska har plats för det du behöver utan att bli för stor och otymplig. Om väskan är för stor blir det bara svårt att hitta och tar mer plats än nödvändigt. En för liten skötväska är såklart inte heller optimalt.

Skötväska med många funktioner

Hos MEDS finns skötväskor och skötbäddar för alla olika behov. Behöver du en med mycket utrymme är till exempel kan du till exempel spana in skötväskan från Twistshake som rymmer hela 15 liter. I den får du plats med allt du behöver - och lite till!

Om du föredrar att bära din skötväska på ryggen så har Skip Hop fina produkter för dig också! Deras Paxwell är en praktisk skötväska i form av en ryggsäck som lägger fokus på bärkomfort. Självklart är denna ryggsäck också laddad med smarta fack och fickor. Förutom allt till babyn får du dessutom plats med nycklar, telefon, vattenflaska och mellanmål.

Skötväska med skötbädd

Vill du ha en smidig lösning för blöjbyten on the go? Då kan en skötväska med inbyggd skötbädd eller resesäng vara intressant. Dessa skötväskor är smidiga att ha med sig på både små och stora utflykter. De är ofta tillverkade av tåliga material som är lätta att rengöra. Med sina snygga stilar passar de lika bra i stan som i skogen eller på stranden!

Doomoo har utvecklat en 2-i-1 skötväska just för föräldrar och familjer på språng. Denna väska har en inbyggd resebädd som är enkel att använda även utan att tömma hela väskan och går dessutom enkel att tvätta. Du bär den enkelt på axeln, i handen eller fäst på barnvagnen. Perfekt för dig som vill ha en allsidig skötväska!

 Liten skötväska

Vill du hellre ha en liten skötväska med plats för det viktigaste? Elodie är ett välkänt märke inom skötväskor och deras Zip&Go är en av våra storsäljare. Denna smidiga sköterska är perfekt för dig som vill ha allt det viktigaste samlat. Packa den hemma och lägg den sen i vagnen eller din vanliga väska. När det är dags så finns allt du behöver lättåtkomligt tack vare fickor och bågen som håller väskan öppen.

Visa mer
Filtrera 0
Sortera
14 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 3
Vegan 0
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
babyprodukter
babyprodukter 14
Visa alla
Visa färre
Varumärken 0
Mina val
doomoo
elodie
skip hop
twistshake
doomoo 1
elodie 11
skip hop 1
twistshake 1
Visa alla
Visa färre