Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Babyvakt

Med en babyvakt kan du enkelt hålla ett vakande öga och öra på ditt barn även om du inte är i samma rum. Här hittar du babyvakt med kamera och ljud från märken som Philips, Owlet, Capidi, Padwico och många fler!

ll koll på ditt barn med en babyvakt

En babyvakt ger dig möjlighet att syssla med annat, som matlagning eller fika, samtidigt som du håller koll på ditt barn. De är extra bra för att ha koll på ett sovande barn när det ligger i ett annat rum eller på en annan våning. Du märker snabbt när barnet har vaknat, men behöver inte vara i samma rum.

En vanlig babyvakt tar bara upp ljudet, vilket för det mesta räcker. Du hör enkelt vad som händer, även om du är långt ifrån. Räckvidden är ofta lång, mellan 300–800 meter. Det gör att du till och med kan sitta ute i trädgården medan barnet sover gott i sängen och ändå höra om det händer något!

Många av dagens mest avancerade babyvakter har dessutom en liten kamera. Det gör att du både kan höra och se vad som händer. En babyvakt med kamera är superbra om du vill ha koll på hur barnet sover och om det kanske drömmer.

Några babyvakter har också temperaturmätare för att du enkelt ska se hur varmt eller kallt det är i rummet. Det finns också babyvakt med tvåvägskommunikation, så du kan prata med ditt barn. Det kan vara bra om du märker att barnet är lite oroligt och behöver lugnas med din röst. Perfekt när du är mitt i matlagningen och bebisen börjar ropa efter dig! Välj det som passar bäst för dig, ditt barn och er situation!

Babyvakt med app

För extra bra koll kan du använda en babyvakt som mäter barnets syresättning, puls och sömnbeteende. All data finns enkelt i en app så du kan ha full koll på din baby när den sover! Denna typ av babyvakt är mycket uppskattad av föräldrar som vill vara säker på att deras barn mår bra. Appen larmar om något händer, vilket gör att du kan känna dig trygg även när du sover eller håller på med annat.

Visa mer
Filtrera 0
Sortera
18 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 0
Vegan 0
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
babyprodukter
barnprodukter
praktiska hjälpmedel
babyprodukter 18
barnprodukter 12
praktiska hjälpmedel 1
Visa alla
Visa färre
Varumärken 0
Mina val
beurer
capidi
owlet
padwico
philips
philips avent
topcom
beurer 1
capidi 2
owlet 9
padwico 2
philips 1
philips avent 1
topcom 2
Visa alla
Visa färre