Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Vaxremsor

Vaxremsor är en effektiv hårborttagningsmetod för att ta bort hår från ansikte, ben, armar, armhålor och intimområdet. Det finna flera olika sorters vaxremsor, bland annat färdiga engångs-vaxremsor, kit med roll on-vax och flytande vax återanvändbara tygremsor. Vi har även ekologiskt vax som är skonsamt mot huden. Här på MEDS kan du köpa vaxremsor från välkända varumärken som Veet, Andrea, No Hair Crew och många fler.

Enkel och smidig vaxning med vaxremsor

Med vaxremsor kan du på ett snabbt och smidigt sätt ta bort hår från alla delar av kroppen. De är enkla att använda och ger dig ett silkeslent resultat. Att använda vaxremsor är mycket effektivt och ger ett långvarigt resultat eftersom du rycker håret från roten. När du använder vaxremsor exfolieras huden samtidigt vilket ger dig en mjuk och ren hud. Hos oss hittar du ett brett sortiment av vaxremsor i olika former för kvinnor och män.

Olika typer av vaxremsor

Det finns flera typer av vaxremsor som alla har olika fördelar och användningsområden. Vilken typ som är bäst för dig beror på dina preferenser och behov. 

Färdiga vaxremsor

På färdiga vaxremsor sitter vaxet på remsan. Denna typ av vax kallas även för kallvax. För att använda en färdig vaxremsa behöver du bara värma vaxremsan lite lätt mellan händerna, trycka på vaxremsan på det område du vill ta bort hår från, och dra av. Med färdiga vaxremsor slipper du allt kladd. Du kan dock behöva gå över området med vaxremsan ett par gånger för att få med alla hårstrån. Färdiga vaxremsor är utmärkt för dig som är nybörjare och vill prova att börja vaxa dig.

Flytande vax

Flytande vax som kommer i burk med tillhörande remsor behöver du värma upp för att kunna använda. Värm burken i mikrovågsugnen och applicerar vaxet med den tillhörande spateln. Du tar sedan remsan och trycker på vaxet och drar av för att avlägsna vaxet och håret. Varmvax griper tag bättre i håret och får oftast med sig allt hår på en gång. Varmvax kan vara klurigt att använda jämfört med färdiga remsor men när du väl har fått till tekniken är det en väldigt effektiv hårborttagningsmetod.

Elektrisk roll-on

En elektrisk roll-on kombinerar smidigheten med färdiga vaxremsor och effektiviteten av flytande vax. Den fungerar genom att värma upp vaxet som du sedan rullar på huden och som effektivt tar bort även de kortaste hårstråna. När vaxet är slut fyller du enkelt på med en refill som du kan köpa här hos oss.

Smidig hårborttagningsmetod för hela kroppen

Du kan använda vaxremsor för att ta bort hår på hela kroppen. Ben, rygg, bröst, armhålor och armar är bara några utav alla ställen där vaxremsor effektivt kan avlägsna oönskat hår.

Slät och hårfri hud på benen

Vaxremsor är smidigt när du vill ta bort hår från stora områden som till exempel ben. Vaxremsor för benen tar bort håret från roten och ger ett resultat som håller i upp till fyra veckor. Eftersom huden på dina ben även exfolieras när du vaxar dem minskar du risken för vanliga problem som inåtväxande hårstrån.

Ta bort hår i ansiktet

Vaxremsor är ett mycket effektivt och snabbt sätt att ta bort oönskat hår i ansiktet. Det är utmärkt för att avlägsna hår runt ögonbryn, på överläpp, på haka och på kinder. Huden i ansiktet är känsligare än på många andra ställen på kroppen, därför finns det vaxremsor som är speciellt framtagna för att användas i ansiktet, som Veet Wax Strips Face Easy Gel-Wax. De innehåller ingredienser som vårdar och lugnar huden vid vaxning.

Hårborttagning från bikinilinjen

Huden i intimområdet är tunn och blir lätt irriterad. De allra flesta hårborttagningsmetoder kan vara irriterande för huden på ett eller annat sätt. När du använder vaxremsor går det snabbt och du får ett långvarigt resultat. Att använda vaxremsor på bikinilinjen är ett bra alternativ till rakning eftersom resultatet håller längre, vilket innebär att du inte behöver utsätta huden för den typen av påfrestning lika ofta.

Effektiv hårborttagning med Veet

Veet är ett varumärke som specialiserat sig på hårborttagningsprodukter. De har ett stort utbud av produkter för hårborttagning på alla delar av kroppen för normal och för känslig hud. Veets vaxremsor har blivit utsedda till bäst i test ett flertal gånger i olika kategorier. Hos oss på MEDS kan du köpa testvinnande vaxremsor från Veet.

Ekologiskt vax för dig med känslig hud

Ett ekologiskt vax är perfekt för dig som har en känslig och lättirriterad hud. Ekologiskt vax innehåller naturliga ingredienser som är extra skonsamma mot huden. En hårborttagningsmetod som funnits sedan länge men som blivit allt mer populär på senare tid är sockervaxning. Sockervax som Hanne Bang Sugaring Wax är ett ekologiskt vax gjort av enbart socker, vatten, citronsyra och vegetabiliskt glycerin och är kanon för dig med känslig hy. Det är dessutom ett utmärkt alternativ för dig som är på jakt efter veganska vaxremsor.

Visa mer
Filtrera 0
Sortera
22 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 4
Kampanj 3
Vegan 1
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
hårborttagning & rakning
intimrakning
hårborttagning & rakning 22
intimrakning 4
Visa alla
Visa färre
Varumärken 0
Mina val
andrea
hanne bang
no hair crew
veet
andrea 2
hanne bang 3
no hair crew 1
veet 16
Visa alla
Visa färre
Egenskaper 0
Mina val
ekologisk
parfymfri
vegan
ekologisk 4
parfymfri 3
vegan 1
Visa alla
Visa färre
Hudtyp 0
Mina val
alla hudtyper
känslig & irriterad
normal
torr
alla hudtyper 16
känslig & irriterad 2
normal 2
torr 1
Visa alla
Visa färre