Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Om MEDS – det mobila apoteket

MEDS.se är ett fullskaligt online-apotek som säljer receptbelagda och receptfria läkemedel med tillstånd från Läkemedelsverket. Till dig, din familj och ditt husdjur. Vi har även ett stort sortiment inom hälsa, skönhet och mer därtill. MEDS har inga fysiska butiker utan strävar istället efter att så snabbt som möjligt leverera direkt till dig. Smidigt, säkert och fraktfritt - ibland tar det inte längre än en timme. Du slipper helt enkelt att gå till apoteket själv! 

För hjälp och rådgivning finns vi nästan alltid där för dig, det går att nå oss via chat, telefon eller mail 08-22 alla dagar i veckan.

MEDS lanserades 2018 av Adham, Joanna och Björn: tre entreprenörer med lång erfarenhet inom apoteksbranschen och e-handel. Idag är vi 130 anställda med bas i Stockholm. Vi är det snabbast växande apoteket i Sverige och har som mål att bli landets favoritapotek. 

MEDS är alltid där du är, för dig!