Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Inkontinens

I vårt sortiment hittar du hjälpmedel vid inkontinens för både kvinnor och män, så som olika typer av inkontinensskydd och salvor som minskar hudskador orsakade av inkontinens.

Filtrera 0
Sortera
23 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 1
Kampanj 0
Vegan 0
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
babyprodukter
hygienartiklar
inkontinens
intimtvätt
mens
babyprodukter 1
hygienartiklar 1
inkontinens 23
intimtvätt 2
mens 1
Visa alla
Visa färre
Varumärken 0
Mina val
3m
drynites
natracare
tena
3m 1
drynites 1
natracare 1
tena 20
Visa alla
Visa färre
Beredningsform 0
Mina val
kräm
kräm 1
Visa alla
Visa färre
Egenskaper 0
Mina val
ekologisk
parfymfri
ekologisk 1
parfymfri 2
Visa alla
Visa färre
Hudtyp 0
Mina val
känslig & irriterad
normal
känslig & irriterad 2
normal 1
Visa alla
Visa färre

Hjälpmedel vid inkontinens för kvinnor

Inkontinens kan drabba båda könen men är vanligare hos kvinnor i och med en graviditet och efter en förlossning som försvagar bäckenmusklerna. Det finns flera olika typer av hjälpmedel som kan lindra och skydda.

SÄKERT SKYDD VID LÄCKAGE
Skydda dig mot läckage med hjälp av diskreta och säkra inkontinensskydd. Vi har både inkontinenstrosskydd och inkontinensbindor från Tena och Natracare så att du kan hitta den storlek och absorptionsförmåga du behöver och känner dig bekväm med. 

SKYDDA IRRITERAD HUD
Om din hud blir irriterad finns det salvor och krämer som hjälper till med att minska hudskador orsakade av inkontinens. Så som 3M Cavilon Durable Barriärkräm och Tena Barriärkräm.

STÄRK BÄCKENBOTTEN
Om du har ansträngningsinkontinens så kan det hjälpa att träna bäckenbotten. Där kan knipkulor hjälpa till att stärka musklerna i vaginan. 

Hjälpmedel vid inkontinens för män

SÄKERT SKYDD VID LÄCKAGE
Skydda dig mot läckage med inkontinensskydd gjorda för män. TENA Men fästs i kalsongerna med hjälp av den självhäftande remsan på baksidan. Välj vilken absorptionsförmåga skyddet bör ska ha utifrån nivåerna 0-3.

SKYDDA IRRITERAD HUD
Om din hud blir irriterad finns det salvor och krämer som hjälper till med att minska hudskador orsakade av inkontinens. Så som 3M Cavilon Durable Barriärkräm och Tena Barriärkräm