Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Vibrator & G-punktsvibrator

Några centimeter in i slidan, på den främre slidväggen, finns den så kallade G-punkten. G-punkten är egentligen inte en punkt utan mer som ett område som kan vara skönt att stimulera. Med en G-punktvibrator kan det vara enklare att komma åt och stimulera detta område, och vibrationerna som G-punktsvibratorn gör kan också kännas väldigt skönt. Vi har olika modeller och vibratorer från olika varumärken som Satisfyer, Belladot och Lelo. Testa och njut!

Att välja vibrator

Det finns olika typer av vibratorer. Allt från vibrerande analpluggar till vibratorer du kan fästa på fingret. Det viktigaste att tänka på när du väljer vibrator är vilka områden du vill använda den på. Många vibratorer är till för att stimulera klitoris eftersom det är det effektivaste sättet för många kvinnor att få orgasm, men det finns också varianter som ger vibrationer inne i slidan. Vilken av dessa du bör välja beror på hur du vill bli stimulerad. Om du vill ha den vibrerande effekten inne i slidan kan du köpa en vibrerande stav eller dildo. Med den kan du både penetrera och stimulera klitoris. Det finns även modeller som ger inre och yttre stimulans samtidigt, så kallade rabbitvibratorer.

Om du vill ha en liten, behändig och effektiv vibrator är en fingervibrator ett bra val. Precis som alla vibratorer går den att använda både på dig själv och på en partner. För stimulans av G-punkten finns det även speciellt utformade dildos, så kallade kallas g-punktsvibratorer.

Att välja vibrator efter styrka

Innan du köper din vibrator är det också viktigt att tänka på hur pass starka vibrationer du vill att den ska kunna ge. En liten fingervibrator har vanligtvis mindre kraftiga vibrationer än en stor, vibrerande stav till exempel. De allra mest intensiva vibrationerna har så kallade wands. Dessa har ibland till och med en sladd för att kunna ge en ännu starkare upplevelse. Olika vibratorer har olika inställningsmöjligheter och det kan vara bra att undersöka dem innan du gör ditt val. En del har en pulserande funktion som många uppskattar.

Lufttrycksvibratorer

Lufttrycksvibratorer har på senare år blivit ett av de allra mest populära valen bland sexleksaker. De ger en sugande och pulserande känsla och finns i mängder av olika prisklasser och varianter. Många upplever att de är väldigt effektiva för att få orgasm. Som alla vibratorer är de dessutom väldigt enkla att använda. Lufttrycksvibratorer ger en väldigt intensiv upplevelse vilket många gillar, men vilket också kan bli lite för mycket för en del. Utbudet är brett och lufttrycksvibratorer finns i många olika varianter – läs mer om varje produkt för att se vilken som är den bästa för dig.

Testa dig fram!

Att veta exakt vilken vibrator som passar dig och din partner bäst kan vara svårt. Prova er fram – och ha gärna flera olika varianter hemma så ni kan variera mellan olika typer av stimulering.

Visa mer
Filtrera 0
Sortera
13 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 0
Vegan 0
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
sexleksaker
sexleksaker 13
Visa alla
Visa färre
Varumärken 0
Mina val
belladot
lelo
mshop private collection
satisfyer
belladot 5
lelo 3
mshop private collection 2
satisfyer 3
Visa alla
Visa färre