Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

FILORGA

Filorga

Vi på MEDS är stolta auktoriserade återförsäljare av Filorga, som är ett fransk hudvårdsmärke som specialiserat sig på anti ageing-produkter. Produkterna är baserade på det unika komplexet NCEF (New Cellular Encapsulated Factor) som använts inom medicinska behandlingar och har en bevisad effekt på huden.

Läs mer
Filtrera 0
Sortera
63 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 0
Vegan 0
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
after sun
ansiktskräm
ansiktsmask
ansiktsrengöring
ansiktsvatten
anti-age
bas
bryn- och ögonfransserum
hudkräm & body lotion
kroppsskrubb & kroppspeeling
läppbalsam
professionell hudvård
serum
sminkborttagning
solskydd för ansiktet
solskydd för kroppen
ögonkräm
after sun 1
ansiktskräm 19
ansiktsmask 6
ansiktsrengöring 4
ansiktsvatten 3
anti-age 37
bas 7
bryn- och ögonfransserum 1
hudkräm & body lotion 1
kroppsskrubb & kroppspeeling 1
läppbalsam 2
professionell hudvård 63
serum 10
sminkborttagning 2
solskydd för ansiktet 2
solskydd för kroppen 2
ögonkräm 5
Visa alla
Visa färre
Egenskaper 0
Mina val
anti-age
anti-age 56
Visa alla
Visa färre
Hudtyp 0
Mina val
akne & finnar
alla hudtyper
blandad
fet
känslig & irriterad
mogen
normal
pigment
torr
akne & finnar 1
alla hudtyper 25
blandad 4
fet 4
känslig & irriterad 2
mogen 24
normal 1
pigment 6
torr 6
Visa alla
Visa färre

Om varumärket Filorga

Filorga grundades 1978 och var det första franska laboratoriet inom estetisk medicin som utformade, utvecklade och producerade injicerbara produkter – som användes av ledande specialistläkare världen över. Detta banade väg för NCEF (New Cellular Encapsulated Factor), en unik sammansättning som innehåller aktiva ämnen som man tidigare använt i injektioner – men som nu finns i deras hudvårdsserie. 

NCEF innehåller hyaluronsyra och 50 ämnen (vitaminer, aminosyror, mineraler, koenzymer, antioxidanter) samt en banbrytande inkapslingsteknik som gör det möjligt för hyaluronsyran och de 50 ämnena att tränga ner i alla hudlager. Filorgas ansiktskrämer har en kliniskt bevisad effekt, synbar efter 7 dagar enligt tester utförda av oberoende laboratorier (instrumentella mätningar och självbedömning). FILORGA har som mål att alltid leverera enastående antiageing-resultat!

Idag säljs FILORGA i mer än 70 länder världen över.

Storsäljare från Filorga 

Dagkrämen Oxygen glow för en perfekt lystrig hud samt Time Filler-produkterna med exceptionella anti age-egenskaper är några av storsäljarna hos Filorga. 

Filorga oxygen glow

Den absoluta favoriten från Filorga är den magiska Oxygen glow-dagkrämen, som är en superperfekterande och lystergivande dagkräm för naturligt vacker hud. Krämen boostar lystern och minskar skönhetsskavanker så som ojämn och torr hud samt fina linjer.

Filorga time filler

Time filler-produkterna från Filorga (dagkräm och ögonkräm) är hyllade produkter till för dig som vill minska fina linjer och rynkor.

Filorgas hyllade serum

Lyxiga ögonkrämer från Filorga – specialiserade på att ge lyster, motverka ålderstecken samt reducerar mörka ringar, svullnader och fina linjer.