Menskopp

Använd en menskopp istället för bindor eller tamponger, då en menskopp kan återanvändas. En menskopp finns i olika storlekar för att passa dig och dina behov. Vi har en menskopp för riklig mens, en för lite mens och en menskopp för normal mens. I vårt sortiment hittar du även rengöring för din menskopp.
Visa mer

Hur fungerar en menskopp?

En menskopp viks och förs in på samma sätt som en vanlig tampong. Koppen samlar upp blödningen och kan återanvändas efter att den tömts och tvättats. 


Menskopp istället för tamponger och bindor

Menskoppen är ett alternativ till tamponger och bindor. Menskoppen behöver bara tömmas två till fyra gånger om dygnet och kan användas på natten. Precis som med en tampong så kan den användas under alla olika sportaktiviteter. Det finns ingen åldersgräns på användningen utan kvinnor i alla åldrar kan använda en menskopp. I vårt sortiment finns även rengöringsmedel och rengöringsservetter.


Menskopp är ekonomiskt och miljövänligt

En menskopp håller i flera år och skapar heller inget avfall. Det är både miljövänligt och ekonomiskt men ska inte användas under blödningen efter förlossning på grund av infektionsrisk.