Allergitabletter

Allergi är en vanlig åkomma som kan göra tillvaron komplicerad. Under vår- och sommarmånaderna drabbas många av nysningar och röd, rinnande näsa. Vissa råkar ut för röda och kliande ögon medan en del upplever båda typerna av besvär. Dessa symptom kan göra att du känner dig trött, orkeslös och allmänt hängig. Lyckligtvis kan dessa obehagligheter lindras av allergitabletter med antihistamin.

Receptfria allergitabletter!

För att behandla dina allergiska besvär finns det olika allergitabletter du kan vända dig till. Vi har allergitabletter för gravida, allergitabletter för barn och allergitabletter för pollenallergi, bland annat.

Vilken allergitablett passar min allergi?

Beroende på vilken allergi du har och hur ofta du utsätts för det du är allergisk mot, ska du ha olika allergitabletter. Lider du av en allergi av det mildare laget med lindriga och kortvariga symtom orsakade av bland annat pollen, kvalster eller pälsdjur är allergitabletter med antihistamin bra för dig. Allergitablett med antihistamin blockerar effekten av histamin, det ämne som kroppen frigör när det kommer i kontakt med något som kroppen inte tål. Därav en allergisk reaktion.

Allergitablett i förebyggande syfte!

Det går att förebygga en reaktion vid allergiska besvär. Ta en allergitablett i förebyggande syfte om du vet med dig att du kommer klippa gräset eller t ex. umgås med en bekants husdjur. En allergitablett i förebyggande syfte minskar de besvär som allergisymtomen för med sig.

Visa mer
Mina recept Sortiment Kampanjer Varumärken Mitt konto

10%

Signa upp dig på vårt nyhetsbrev - få rabattkod på 10 %!

Fantastiska erbjudanden varje vecka!

Vänta...

Tack!

För att du vill ta del av vårt nyhetsbrev!