Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Allergitabletter

Allergitabletter med antihistamin är basbehandling vid pollenallergi – och ger snabb lindring inom en timme. Detta då antihistamin effektivt blockerar effekten av histamin, det ämne som kroppen frigör när det kommer i kontakt med något som kroppen inte tål.

Om du blir trött av din allergimedicin kan du testa en antihistamintablett med en annan aktiv substans då biverkningarna är väldigt individuella. Men generellt ska de mer moderna antihistaminerna, liksom nedan, ge mindre trötthet än vad äldre antihistaminer gav.

Allergitablett i förebyggande syfte?

Det går att förebygga en reaktion vid allergiska besvär. Ta en allergitablett i förebyggande syfte om du vet med dig att du kommer klippa gräset eller t ex. umgås med en bekants husdjur. En allergitablett i förebyggande syfte minskar de besvär som allergisymtomen för med sig.

Visa mer
Filtrera 0
Sortera
23 produkter

Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 0
Vegan 0
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
allergi hos barn
allergitabletter
efter bett
pollenallergi
ögondroppar vid allergi
allergi hos barn 3
allergitabletter 23
efter bett 2
pollenallergi 18
ögondroppar vid allergi 3
Visa alla
Visa färre
Varumärken 0
Mina val
actavis
allegra
clarityn
kestine ebastin
orifarm
sandoz
teva
vitabalans
actavis 2
allegra 2
clarityn 3
kestine ebastin 3
orifarm 7
sandoz 3
teva 1
vitabalans 2
Visa alla
Visa färre
Beredningsform 0
Mina val
flytande
tablett
flytande 1
tablett 22
Visa alla
Visa färre
Egenskaper 0
Mina val
välvald
välvald 9
Visa alla
Visa färre

Receptfria allergitabletter pollen

Är du allergisk mot pollen? Lugn, vi har allergitabletter mot pollen som lindrar besvären när våren och pollensäsongen 2021 kommer.


Allergitabletter barn

Det är vanligt att allergiska symtom dyker upp när barnen är små, och barn behöver såklart allergitabletter anpassade för barn. Här hittar du allergitabletter för barn som upplever allergiska symtom som rinnsnuva och kliande ögon.


Allergitabletter amning

Besväras du av allergisk rinit och är nybliven mamma som ammar är det bra att rådfråga en läkare om vilka allergitabletter för amning du kan använda. Vi har många allergitabletter som kan användas av gravida, läs bipacksedeln noga innan användning för att vara säker.


Allergitabletter mot pälsdjur

Är du allergisk mot pälsdjur har vi allergitabletterna för dig som lindrar eventuella allergiska besvär. Låt inte din allergi mot päls hindra dig från att leka med människans bästa vänner.


Receptbelagda allergitabletter 

Besväras du av extrem allergi som påverkar din vardag väldigt mycket kan du behöva receptbelagda allergitabletter. Har du fått ett recept utskrivet kan du enkelt klicka hem dina receptbelagda tabletter på Mina recept.