Allergitabletter

Allergi är en vanlig åkomma som kan göra tillvaron komplicerad. Under vår- och sommarmånaderna drabbas många av nysningar och röd, rinnande näsa. Vissa råkar ut för röda och kliande ögon medan en del upplever båda typerna av besvär. Dessa symptom kan göra att du känner dig trött, orkeslös och allmänt hängig. Lyckligtvis kan dessa obehagligheter lindras av allergitabletter med antihistamin.

Vilken allergimedicin som passar dig bäst beror på olika saker. Vilken typ av allergi du har, hur känslig du är, och hur ofta du utsätts för det du är allergisk mot. Lindriga och kortvariga symptom orsakade av bland annat pollen, pälsdjur och kvalster kan vanliga allergitabletter med antihistamin i de flesta fall ta hand om. Ämnet blockerar effekten av histamin, som kroppen frigör när den kommer i kontakt med något som den inte tål.

Om du vet att du kommer komma i kontakt med det du är milt allergisk mot kan du ta tabletter i förebyggande syfte. På så sätt blir det lättare att exempelvis klippa gräset och att hälsa på bekanta med pälsdjur.

Visa mer
Mina recept Sortiment Kampanjer Varumärken Mitt konto

 

Fantastiska erbjudanden varje vecka - Signa upp dig på vårt nyhetsbrev!

Nyhetsbrev

Vänta...

Tack!

För att du vill ta del av vårt nyhetsbrev!