Allergitabletter

Allergi är en vanlig åkomma som kan göra tillvaron komplicerad. Under vår- och sommarmånaderna drabbas många av nysningar och röd, rinnande näsa. Vissa råkar ut för röda och kliande ögon medan en del upplever båda typerna av besvär. Dessa symptom kan göra att du känner dig trött, orkeslös och allmänt hängig. Lyckligtvis kan dessa obehagligheter lindras av allergitabletter med antihistamin.

Receptfria allergitabletter!

För att behandla dina allergiska besvär finns det olika allergitabletter du kan vända dig till. Vi har allergitabletter för gravida, allergitabletter för barn och allergitabletter för pollenallergi, bland annat.

Vilken allergitablett passar min allergi?

Beroende på vilken allergi du har och hur ofta du utsätts för det du är allergisk mot, ska du ha olika allergitabletter. Lider du av en allergi av det mildare laget med lindriga och kortvariga symtom orsakade av bland annat pollen, kvalster eller pälsdjur är allergitabletter med antihistamin bra för dig. Allergitablett med antihistamin blockerar effekten av histamin, det ämne som kroppen frigör när det kommer i kontakt med något som kroppen inte tål. Därav en allergisk reaktion.

Allergitablett i förebyggande syfte!

Det går att förebygga en reaktion vid allergiska besvär. Ta en allergitablett i förebyggande syfte om du vet med dig att du kommer klippa gräset eller t ex. umgås med en bekants husdjur. En allergitablett i förebyggande syfte minskar de besvär som allergisymtomen för med sig.

Visa mer

Allergitabletter pollen

Är du allergisk mot pollen? Lugn, vi har allergitabletter mot pollen som lindrar besvären när våren och pollensäsongen 2019 kommer.


Allergitabletter barn

Det är vanligt att allergiska symtom dyker upp när barnen är små, och barn behöver såklart allergitabletter anpassade för barn. Här hittar du allergitabletter för barn som upplever allergiska symtom som rinnsnuva och kliande ögon.


Allergitabletter amning

Besväras du av allergisk rinit och är nybliven mamma som ammar är det bra att rådfråga en läkare om vilka allergitabletter för amning du kan använda. Vi har många allergitabletter som kan användas av gravida, läs bipacksedeln noga innan användning för att vara säker.


Receptfria allergitabletter

Besväras du av milda allergi symtom har vi många receptfria allergitabletter att klicka hem. Slipp rinnande och kliande ögon, nysningar och nästäppa med receptfria allergitabletter som gör vardagen mindre besvärlig.


Allergitabletter receptbelagda

Besväras du av extrem allergi som påverkar din vardag väldigt mycket kan du behöva receptbelagda allergitabletter. Har du fått ett recept utskrivet kan du enkelt klicka hem dina receptbelagda tabletter på Mina recept.


Allergitabletter mot klåda

Kliar det på huden? Har du fått nässelutslag? Då behöver du allergitabletter mot klåda. Kika runt bland vårt sortiment av receptfria läkemedel mot klåda som får den kliande känslan att försvinna. 


Allergitabletter mot hund

En hundallergi brukar utvecklas i barndomen men även tidig tonår. En allergi mot hundar gör en känslig mot allergiframkallande ämnen i hundens urin, saliv, talgkörtlar men även päls. Detta ämne fastnar sedan i slemhinnorna i ögonen, näsan eller lungorna och orsakar bl a. rinnande och kliande ögon, nysningar och nästäppa. Men med allergitabletter mot hund och päls kan du fortfarande äga och gosa med hundar i vardagen.


Allergitabletter mot pälsdjur

Är du allergisk mot pälsdjur har vi allergitabletterna för dig som lindrar eventuella allergiska besvär. Låt inte din allergi mot päls hindra dig från att leka med människans bästa vänner.


Allergitabletter mot katt

En kattallergi brukar utvecklas i barndomen men även tidig tonår. En allergi mot katter innebär att man reagerar på allergiframkallande ämnen i kattens urin, saliv, talgkörtlar men även päls. Ett ämne som fastnar i slemhinnorna i ögonen, näsan eller lungorna. Men med allergitabletter mot katt kan du fortfarande äga och gosa med katter.


Mina recept Sortiment Kampanjer Varumärken Mitt konto
Hej!
Signa upp dig på vårt nyhetsbrev - få rabattkod på 15%!
Fantastiska erbjudanden varje vecka!
Vänta...
Tack!
För att du vill ta del av vårt nyhetsbrev!