Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Skoinlägg

Minska skaderisken och gå skönare genom att köpa skoinlägg för just dina behov. På MEDS Apotek hittar du skoinlägg för trötta fötter (perfekt för dig som går och står mycket!), hälinlägg vid hälsporre, inläggssulor för nedsjunka fotvalv, stötdämpade skoinlägg för att minska påfrestningar på ländryggen och deo-inlägg för att minska dålig lukt.

 Hålfotsinlägg

Nedsjunkna fotvalv är vanligt och kan ge besvär med smärta i svank, rygg och knän. Då kan det vara skönt med ett skoinlägg med stöd för hålfoten. Stödet hjälper till att räta upp foten för att du ska få tillbaka en god hållning. Ett hålfotsinlägg ger en behaglig avlastning för både hålfoten och resten av kroppen. Dessutom hjälper inlägget till att balansera foten så att kroppsvikten hamnar där den ska.

Det finns många skoninlägg för hålfoten att välja mellan. I vårt breda sortiment hittar du säkert något som passar dig!

Om du hellre vill ha stöd för framfoten så finns det speciella skoinlägg för det. De är speciellt framtagna för att stötta vid framfoten och trampdynan. Skoinlägg för framfoten finns i olika storlekar och ökar komforten i dina vanliga skor!

 Skoinlägg för arbetsskor

Bra skor och sulor är extra viktigt för dig som står och går mycket på jobbet. Arbetsskor kan ibland vara stumma och hårda och kan trötta ut fötterna efter någon timme. Med skoinlägg för arbetsskor orkar du och dina fötter långa dagar utan problem!

Ortopediska skoinlägg

Fotskador och fotsjukdomar kan drabba oss alla, hur försiktiga vi än är. Då kan du behöva ett par ortopediska skoinlägg för att stötta foten. Dessa speciella skoinlägg är anpassade enligt fotens anatomi. Många av dem är dessutom utvecklade i samråd med ortopeder och läkare för att ge bästa effekt. Ortopediska inlägg kan passa dig som har problem med snedbelastning i foten, värk i ländryggen och värk i knäna.

 Skoinlägg för häl och hälsporre

Hälarna får ta mycket stryk och det är inte ovanligt med smärta i hälarna. När hälen sätts ner först så påverkas häl, knä och höft. Det blir en stöt genom hela benet och det kan i sig ge problem med smärta i ländryggen, knäna och framför allt hälen. För att minska belastningen på kroppen kan du använda ett skoinlägg med extra dämpning för hälen.

Hälinlägg kan också hjälpa vid hälsporre, ett smärtsamt men vanligt problem. De ger stöd och dämpning och kan lindra besvären med hälsporre och ömma hälar.

Ett inlägg för hälen kan också justera balansen i kroppen, om ditt ena ben är kortare än det andra. Du kan enkelt bygga på fler inlägg på varandra om du behöver mer höjd.

Så använder du skoinlägg

Skoinlägg med stöd och dämpning kan användas av alla och funkar i de flesta skor. Ta ut innesulan från din vanliga sko och ersätt med ditt skoinlägg. Om du använder både innesulan och skoinlägget blir uppbyggnaden fel och skon kan bli för trång.

Det finns också skoinlägg med deodorant för att minska dålig lukt i skorna. Vi svettas mer om fötterna än vi tror och det är långt ifrån alla skor som andas. Svetten luktar bara när den kommer i kontakt med bakterier på foten eller i skon. För att minska dålig lukt kan du till exempel använda Springyard Deo Scent skoinlägg. Det är tunna och mjuka skoinlägg som absorberar svett och tar bort dålig lukt. Dessutom bidrar de till ökad komfort i dina skor!

Visa mer
Filtrera 0
Sortera
22 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 0
Vegan 0
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
hallux valgus
hand- & fotsvett
hälsporre
skavsår & blåsor
skoinlägg
skydd & stöd
svullna fötter
hallux valgus 2
hand- & fotsvett 1
hälsporre 5
skavsår & blåsor 1
skoinlägg 22
skydd & stöd 15
svullna fötter 8
Visa alla
Visa färre
Varumärken 0
Mina val
mabs
scholl
springyard
mabs 3
scholl 18
springyard 1
Visa alla
Visa färre