Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Hårinpackning

Ibland kan håret behöva lite extra kärlek och näring. En hårinpackning eller hårmask borde vara en självklar del i hårvårdsrutinen för alla som bryr sig om sitt hår. Hos MEDS kan du köpa hårinpackning från Aussie, Ida Warg, Olaplex och många andra kända märken! Vi har inpackningar för alla hårtyper och behov. Här hittar du allt från återfuktande hårmasker till parfymfria alternativ och vegansk hårinpackning.

Därför ska du använda en hårinpackning

Håret får utstå en hel del – sol, vind, kyla, värme, borstar, kammar och produkter. Allt detta sliter på håret på olika sätt. Olika typer av hår slits också olika och kan behöva olika typer av skydd. Om ditt hår är mycket slitet så kan du behöva toppa det och bli av med trasiga och kluvna hårtoppar. En hårinpackning gör susen om ditt hår bara är lite slitet och trött! Många använder hårinpackning när håret redan är skadat. Det är bra i sig, men då har skadan redan skett. Det är svårare att reparera skadat hår än att förebygga slitage.

För bästa resultat och ett friskare hår rekommenderar vi att du använder en hårinpackning innan håret blir skadat. Ett friskt hår som får näring och blir omhändertaget blir mindre skadat och ser bättre ut. Gör hårinpackningen till en fast rutin i din hårvård.

Så använder du en hårinpackning på bästa sätt

Du använder din hårinpackning efter schampo men innan balsam. Använd gärna ett djuprengörande schampo som tar bort smuts och produktrester. Detta öppnar upp hårstrået så näringen i inpackningen kan komma in i håret.

Se till att håret är handdukstorrt när du applicerar din hårinpackning. Om håret är för torrt eller för blött så kommer inte inpackningen att fästa riktigt. Torka det lätt med handduk och applicera sedan hårinpackningen. Massera in noga och se till att alla hårstrån har kommit i kontakt med inpackningen. Låt inte inpackningen utsättas för solljus.

Låt inpackningen sitta i den tiden som anges på paketet. Då får håret tid på sig att ta åt sig näringen så det kan bli friskt och starkt igen! Sedan sköljer du ur inpackningen ur håret och avslutar med balsam.

Var noga med att inte använda balsam före inpackningen. Balsam sluter och stänger hårstrået och då kan inte inpackningen komma åt hårstrået. Du kan gärna avsluta med ett vårdande balsam efter hårinpackningen. Balsamet stänger in näringen i håret och du får ett friskt och välvårdat resultat!

Rätt inpackning för ditt behov

En hårinpackning kan du med fördel använda regelbundet, även innan håret blir slitet. Ett välmående hår tål mer slitage och minskar risken för kluvna hårtoppar. Använd gärna en hårinpackning en gång i veckan för ett friskt och välmående hår.

Om du har skadat håret och behöver reparera det finns det speciella hårinpackningar. Dessa hårinpackningar för skadat hår är extra kraftfulla för att reparera slitage. Löwengrip The Cure Hair Mask är en hårmask som reparerar och bygger upp skadat hår.

För att färgat hår ska hålla sin färg och lyster länge kan du använda en hårinpackning för färgat hår. Ida Warg har både en intensivkur för färgat hår och en vårdande hårmask.

lj en hårinpackning som passar din hårtyp

Olika hårinpackningar passar för olika hårtyper. Torrt hår kan behöva en inpackning som återfuktar extra mycket. För känsligt och skört hår kan du använda en produkt som stärker håret. För att stärka och bygga upp ditt hår är bland annat Nioxin ett bra val. Testa gärna deras Trial kit för fint och tunt hår.

Om du har väldigt fett och oljigt hår kan du behöva en djuprengörande hårmask eller hårinpackning. Du kan använda en produkt med lera som rengör och tar bort överflödig olja. Loelle Moroccan Rhassoul Clay White Sensitive Skin är en hårinpackning med Marockansk grön rhassoullera som funkar för både hår och hud.

Visa mer
Filtrera 0
Sortera
198 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 4
Kampanj 14
Vegan 50
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
ansiktsmask
balsam
fett & olja
hudkräm & body lotion
hudolja
håravfall
hårinpackning
hårolja
massageoljor
mjäll
professionell hårvård
schampo
värmeskydd
ansiktsmask 3
balsam 17
fett & olja 1
hudkräm & body lotion 1
hudolja 2
håravfall 4
hårinpackning 198
hårolja 1
massageoljor 1
mjäll 3
professionell hårvård 68
schampo 19
värmeskydd 2
Visa alla
Visa färre
Varumärken 0
Mina val
antonio axu
a-pro
arganmidas
aussie
better you
björn axén
bobby oduncu sweden
briogeo
bruns
crearome
cutrin
ellwo professional
fanola
four reasons
garnier
hairburst
hjärtligt
ida warg
idun minerals
indy beauty
joico
k18
kolai
lanza
lernberger stafsing
loelle
l'oréal paris
l'oréal professionals
löwengrip
maria åkerberg
matrix biolage
nanoil
neal's yard remedies
nioxin
noughty
ogx
olaplex
redken
ref
schwarzkopf blonde
schwarzkopf gliss
sol de janeiro
system 4
wella professionals
vichy
antonio axu 7
a-pro 1
arganmidas 2
aussie 9
better you 1
björn axén 1
bobby oduncu sweden 1
briogeo 19
bruns 8
crearome 1
cutrin 1
ellwo professional 4
fanola 5
four reasons 9
garnier 6
hairburst 1
hjärtligt 14
ida warg 8
idun minerals 1
indy beauty 1
joico 9
k18 3
kolai 2
lanza 2
lernberger stafsing 2
loelle 3
l'oréal paris 9
l'oréal professionals 3
löwengrip 5
maria åkerberg 1
matrix biolage 1
nanoil 1
neal's yard remedies 1
nioxin 22
noughty 1
ogx 4
olaplex 6
redken 3
ref 1
schwarzkopf blonde 1
schwarzkopf gliss 3
sol de janeiro 2
system 4 3
wella professionals 7
vichy 3
Visa alla
Visa färre
Egenskaper 0
Mina val
ekologisk
parfymfri
vegan
ekologisk 4
parfymfri 15
vegan 50
Visa alla
Visa färre
Hudtyp 0
Mina val
alla hudtyper
blandad
fet
känslig & irriterad
normal
torr
alla hudtyper 3
blandad 1
fet 1
känslig & irriterad 1
normal 1
torr 1
Visa alla
Visa färre
Hårtyp 0
Mina val
alla hårtyper
fett
frissigt
färgat
känslig hårbotten
lockigt
mjäll
normal
skadat
torrt
tunt & fint
alla hårtyper 94
fett 1
frissigt 3
färgat 31
känslig hårbotten 7
lockigt 5
mjäll 2
normal 14
skadat 41
torrt 40
tunt & fint 20
Visa alla
Visa färre
Just nu visas 40 av 198 produkter