Pollenallergi

Pollenallergi är den typen av allergi som är säsongsstyrd till när naturen släpper ifrån sig pollen. Det här är den vanligaste formen av allergi i Sverige och visar sig i besvär som nästäppa, rinnsnuva, nysningar samt klåda och irritation i ögonen.

Pollenallergin kan ge olika grader av besvär beroende på hur lång och hur intensiv pollensäsongen är. Besvär från en pollenallergi är svår att undvika men med rätt läkemedel och hjälpmedel går det att förebygga och minska symtomen.

Förebygg en pollenallergi.

Det är både enkelt och smidigt att behandla sin pollenallergi med något av alla receptfria läkemedel för pollenallergi vi har i vårt sortiment. Vi har antihistamintabletter för pollenallergi, ögondroppar och nässpray för pollenallergi som både dämpar de allergiska besvären tillföljd av pollen. Lider du av mycket besvär kan en kombination av dessa två läkemedel vara nödvändigt för att lindra besvären. 

Antihistamintabletter och nässpray med kortison är en vanlig kombination. Det kan också vara klokt att följa de pollenprognoser som lämnas i media och undvika utomhusaktiviteter dagar då pollenhalten är högre. Ingen ska behöva plågas av grönska. Här finns hjälp för alla!

Visa mer
Mina recept Sortiment Kampanjer Varumärken Mitt konto

10%

Signa upp dig på vårt nyhetsbrev - få rabattkod på 10 %!

Fantastiska erbjudanden varje vecka!

Vänta...

Tack!

För att du vill ta del av vårt nyhetsbrev!