Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Pincett

Pincetter är en riktig livräddare ibland! Allt från ögonbryn och naglar till stickor och fästingar! De allra flesta har en pincett i sin sminkväska eller sitt badrumsskåp. Olika pincetter är dessutom lämpade för olika saker. Här kan du köpa både sneda och spetsiga pincetter från märken som Tweezerman, Browgame, Mörser och många fler! 

Pincetter för ögonbryn

En bra pincett är oumbärlig när du ska styla dina ögonbryn. Precision är A och O och en bra ögonbrynspincett hjälper dig med detta. För att bara få med ett hårstrå i taget krävs en riktigt vass och precis pincett. Med en pincett från Browgame kan du få tag i både de stora och de små håren för exakt styling.

För riktigt bra resultat kan du med fördel använda både en platt och en spetsig pincett till ögonbrynen. Browgame Cosmetics Duo är två pincetter för den som vill ha en riktigt bra pincett för smink och makeup. Den större pincetten är vinklad för att kunna skapa snygga kanter. För mindre hårstrån och finare detaljer passar den mindre pincetten bättre.

Pincett till naglar

En nagelpincett är en riktig räddare i nöden för dig som är noga med dina naglar. Dessa pincetter är ofta lite smalare och spetsigare. De lämpar sig utmärkt om du till exempel behöver sätta dit en lösnagel eller ett smycke. När du ska applicera detaljer på din nagel är en spetsig pincett perfekt för att få det snyggt!

Så använder du din pincett

Självklart går en pincett att använda på flera sätt. En platt pincett är till exempel bra för att ta bort gadden om du blivit stucken av en geting. Du kan också använda dem för att ta bort en sticka från huden.

Se till att ta hand om din pincett så den håller sig vass länge. Använd gärna skyddet som din pincett kommer i för att hålla den skyddad. Detta är extra viktigt när du har den i en sminkväska. Den är då utsatt för bakterier och andra hårda sminktillbehör. Skyddet gör att din pincett håller sig ren och vass mycket längre.

Visa mer
Filtrera 0
Sortera
32 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 3
Vegan 0
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
hygienartiklar
hårborttagning & rakning
nagelvård
sminktillbehör
hygienartiklar 29
hårborttagning & rakning 21
nagelvård 1
sminktillbehör 32
Visa alla
Visa färre
Varumärken 0
Mina val
browgame cosmetics
depend
meds by meds
mörser solingen
needs
sweed
tweezerman
xlash
browgame cosmetics 4
depend 1
meds by meds 2
mörser solingen 5
needs 3
sweed 1
tweezerman 15
xlash 1
Visa alla
Visa färre
Hudtyp 0
Mina val
alla hudtyper
alla hudtyper 29
Visa alla
Visa färre
Tweezerman Slant Tweezer Classic
175 kr (Rek.pris 229 kr)
Needs Pincett Sned
29 kr (Rek.pris 39 kr)
Tweezerman Pointed Slant Tweezer
239 kr (Rek.pris 259 kr)
Needs Pincett Spetsig
23 kr (Rek.pris 39 kr)