Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Skötbäddar

En bekväm skötbädd gör blöjbytet mysigare för den minsta i familjen! En bra skötbädd är mjuk och skön för din bebis, ger bra stöd och är enkel att hålla ren. Hos MEDS Apotek kan du köpa skötbäddar, sköthanddukar och skötdynor från populära varumärken som Elodie, Doomoo, Vinter & Bloom och Candide!

Sköna skötbäddar för din bebis

En bra skötbädd är bland det viktigaste för ditt nyfödda barn. Det kommer bli en hel del tid i den med blöjbyten, tvätt och ombyten av kläder. Därför är det extra viktigt att den är riktigt mjuk och skön! En skötbädd kan göra blöjbytena både enklare och bekvämare.

Skötbädden blir en given plats för att umgås med den minsta i familjen. Därför är det viktigt att det blir en bekväm och positiv upplevelse. Ett bekvämt barn är ett lyckligt barn och därför är just komforten viktig. Se till att bädden är mjuk och bekväm, men ändå ger stöd för den lilla kroppen. Stöd på båda sidorna är viktigt för att barnet ska kunna ligga kvar utan att rulla iväg.

Stödet för huvudet är också viktigt för att barnet ska få en skön upplevelse. Komplettera gärna din skötbädd med en huvudkudde för att öka komforten ännu mer.

Rengör din skötbädd rätt och lätt!

Att det blir en del kladd med små barn är oundvikligt. Därför är det viktigt att din skötbädd är enkel att tvätta och hålla ren. De flesta skötbäddar har ett avtagbart överdrag som går enkelt att tvätta i tvättmaskin. Det finns också skötbäddar som är avtorkningsbara och vattenavvisande vilket gör dem lätta att hålla rent utan tvättmaskin.

Några av våra mest populära skötbäddar är:

1) Doomoo babybädd som är en väl genomtänkt bädd som passar för både blöjbyten och vilostunder. Bädden ger ett mjukt underlag och rejäla stöd på sidorna för att bebisen ska få känna sig ombonad säker. Ena kortändan av babybädden går dessutom att öppna för att underlätta ombyten, blöjbyten och tvätt.

2) Elodie portabel skötbädd som kommer i flera härliga färger och mönster och uppskattas av många! Skötbädden är smidig att ha med sig, bekväm för bebisen och väldigt lätt att rengöra. Bädden kommer med två överdrag i frotté för att du alltid ska ha en ren yta redo.

3) Twistshakes skötbädd som är en riktigt snygg bädd i mörkgrå färg. Den är enkel att hålla ren, smidig att ta med och såklart skön för din baby!

4) Doomoo skötbädd som har en skötbädd integrerad i sin 2-i-1 skötväska. Skötväskan innehåller allt du som förälder kan behöva plus en behaglig skötbädd. Ett komplett kit för småbarnsfamiljer på språng!

Portabla skötbäddar

För dig på språng så är en portabel skötbädd perfekt! De är små, smidiga och går att slänga ner i väskan inför äventyr. När det är dags för byte kan du enkelt lägga ut den på en bänk eller på golvet för att få en fräsch yta för blöjbytet.

En portabel skötbädd är också lätt att tvätta eftersom du byter ut underlägget när det blivit smutsigt. Släng det i tvättmaskinen och lägg på ett nytt så är du redo på nytt. Själva skötbädden kan du enkelt torka av med en fuktig trasa eller spola av under kranen när den behöver rengöras.

Stilrena skötbäddar för hemmet

Oftast ligger skötbädden framme någonstans – redo att användas. Kanske har du den på tvättmaskinen, på en bänk i badrummet eller någon annanstans. Oavsett var du har din skötbädd så är det trevligt om den också är fin att titta på.

Här på MEDS hittar du flera olika färger och mönster på din skötbädd. Med avtagbara överdrag kan du dessutom variera stilen. För söta, tidlösa mönster har vi bland annat Nordic Bloom Baby Sleep Nest från Vinter & Bloom! Små, söta löv på en behaglig bakgrund ger ett mysigt intryck. Dessutom är överdraget i 100% ringspunnen bomull som är Oeko-tex certifierad!

Har du flera barn kan du med fördel variera överdraget och byta när det är dags.

Köp din skötbädd hos MEDS!

Visa mer
Filtrera 0
Sortera
12 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 1
Kampanj 0
Vegan 0
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
babyprodukter
blöjor & våtservetter
babyprodukter 12
blöjor & våtservetter 1
Visa alla
Visa färre
Varumärken 0
Mina val
candide
doomoo
elodie
summerville
twistshake
vinter & bloom
candide 2
doomoo 3
elodie 4
summerville 1
twistshake 1
vinter & bloom 1
Visa alla
Visa färre
Egenskaper 0
Mina val
ekologisk
ekologisk 1
Visa alla
Visa färre