Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Klippmaskin

Ska du klippa håret själv hemma? Med en bra klippmaskin får du ett snyggt resultat för både kort och lite längre hår. Här hittar du hårklippare och sladdlösa klippmaskiner från Philips, Braun och Moser!

Välj en hårklippare som passar dig

Det finns många varianter av hårklippare och hårtrimmers. Några passar bra till riktigt kort hår och nära klippning, andra är bra om du vill ha lite längd på håret eller skägget. Oftast kommer maskinerna med så kallade distanser som hjälper dig hålla en lagom längd på håret. Med en klippmaskin kan du enkelt hålla håret eller skägget i trim och snabbt fixa frisyren hemma!

Trimma från topp till tå

Du som vill trimma mer än bara håret på huvudet behöver en bra, pålitlig och mångsidig hårtrimmer. Håret på huvudet är annorlunda än skägg och andra typer av kroppshår. En multigroomer är flera verktyg i samma produkt och är perfekt för trimning av hela kroppen. Med en multigroomer kan du trimma både skägg, hår, mustasch, ögonbryn och näshår!

Klippmaskiner för kort och långt hår

För att få till en riktigt snygg frisyr behöver du lite olika längder på håret. Med hjälp av distanser till din klippmaskin kan du enkelt skapa snygga frisyrer med olika längder. Distanserna sätter du enkelt fast på klippmaskinen för att kunna klippa lite längre hår!

Ta hand om din klippmaskin

Det gäller att ta hand om sin maskin för att den ska hålla sig smidig och vass. De flesta hårklippare som finns idag har blad som slipar sig själva. Du behöver alltså inte göra något annat än att använda maskinen, borsta eller skölja av den och ladda den! Skären håller sig vassa och ger en snygg klippning utan att behöva slipas.

Vissa maskiner behöver också ha någon droppe olja ibland, men andra klara sig helt utan att smörjas.

Visa mer
Filtrera 0
Sortera
6 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 0
Vegan 0
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
hårborttagning & rakning
värmeverktyg för hår
hårborttagning & rakning 3
värmeverktyg för hår 6
Visa alla
Visa färre
Varumärken 0
Mina val
braun
moser
philips
braun 1
moser 1
philips 4
Visa alla
Visa färre
Hudtyp 0
Mina val
alla hudtyper
alla hudtyper 6
Visa alla
Visa färre