Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Dildo & Massagestav

Sexleksaker är ett roligt inslag för dig som vill testa något nytt i sovrummet. En dildo eller massagestav kan man både använda själv och tillsammans med en partner. Hos MEDS Apotek kan du köpa vibrerande dildos och massagestavar i olika storlekar, färger och former.

Vad är en dildo och vad används den till?

Dildos och massagestavar är bland de mest klassiska och vanligaste sexleksakerna. De kan användas av alla kön och fungerar lika bra för både vaginal som anal stimulering. En dildo kan både vara ett roligt tillskott under förspel eller när du har sex, men är också ett enkelt och effektivt sätt för att ge dig själv njutning på egen hand.

Dildos finns i mängder av olika storlekar material, mönster och färger. Många både ser ut och känns som en riktig penis, medan andra har ett färgglatt utseende och annan form. De finns med både vibration och utan – så att du kan välja vad som passar dig bäst.

Vilken dildo ska jag köpa?

Utbudet av dildos och massagestavar idag är enormt och det kan vara svårt att veta vilken man ska välja. Det finns stora dildos, det finns mindre och smalare varianter, det finns mängder av olika material och så vidare. Men det finns några saker som är extra viktiga att tänka på. 

1) Tjockleken
Hur pass stor dildo du vill ha är något du behöver veta innan du gör ditt val. Tjockleken viktigast att tänka på. En för lång dildo kan du fortfarande använda eftersom du inte behöver ta in hela i dig, medan en för tjock dildo inte kan användas alls. En för smal dildo ger heller kanske inte önskad upplevelse. 

2) Vad du vill använda dildon till
Majoriteten av dildos är först och främst anpassade för att användas vaginalt, men om du vill använda den till anal stimulering kan det vara bra att börja med en lite smalare dildo. 

3) Med eller utan vibration
En till bra sak att tänka på är om du vill ha en dildo med vibration eller utan. Många gillar att ha en vibrerande dildo men det är såklart individuellt.

Dildos som stimulerar både g-punkt och klitoris

För dig som vill ha maximal njutning samtidigt finns det dildos som stimulerar både g-punkten och klitoris samtidigt. Hos MEDS hittar du bland annat storsäljaren Belladot Vilma Rabbit Vibrator inom denna kategori. Den har två stycken stavar för att uppnå denna dubbelstimulering. En stor stav som vibrerar och roterar efter din styrning för att uppnå bästa g-punktstimulans – och en mindre stav som vibrerar och skapar en njutningsfull effekt för klitoris.

Olika material och färger för olika tillfällen

Dildos finns i olika material för att kunna ge olika typer av stimulering. Allt från klassiska och flexibla gummidildos, till metalldildos som kan värmas eller kylas för ytterligare effekt. Det finns också dildos i hudliknande material för dig som vill ha en så realistisk upplevelse som möjligt.

Gummidildos har sin fördel i att de är mjuka och flexibla, medan hårda material som glas eller metall ger en mer exakt g-punktsstimulering. Med dessa kan du även experimentera med värme och kyla för ännu mer eggande upplevelser.

Hos oss hittar du dildos i olika färger. Allt från klassiskt feminina varianter som rosa och lila till spännande färger som gult, rött eller svart.

Tänk på kvaliteten

En dildo används i dina mest känsliga områden – därför är det viktigt att produkten du köper håller hög kvalitet och är snäll mot dina intima delar. Alla dildos i vårt sortiment är tillverkade i material av hög kvalitet och kan användas både invändigt och utvändigt utan att irritera. Var dock alltid noga med att rengöra dina sexleksaker så att de håller sig fräscha och kan användas under många år.

Kombinera med andra sexleksaker

Kolla även in vårt övriga material av sexleksaker. Vi har bland annat peninspumpar och penisringarG-punktsvibratorer och klitorisstimulerare.

Visa mer
Filtrera 0
Sortera
16 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 1
Vegan 0
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
sexleksaker
sexleksaker 16
Visa alla
Visa färre
Varumärken 0
Mina val
belladot
durex
intimina
lelo
mshop private collection
satisfyer
belladot 9
durex 1
intimina 1
lelo 2
mshop private collection 2
satisfyer 1
Visa alla
Visa färre