Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Glidmedel

Glidmedel är ett välkommet tillbehör under sexuella aktiviteter för extra glid och en skönare känsla. Besväras du av torra och sköra slemhinnor kan ett bra glidmedel bidra till mer fukt under samlag. MEDS Apotek har ett brett sortiment av både vattenbaserade glidmedel, silikonbaserade glidmedel och glidmedel med eller utan doft och smak.

Hur använder man glidmedel? 

Glidmedel skyddar ömtåliga slemhinnor vid samlag och förhöjer känslan. Det kan också användas tillsammans med olika sexleksaker och vid onani. Ta en klick och stryk på de intima delarna. Glidmedel kan även användas för att lättare föra in en tampong vid menstruation.

Vilket glidmedel passar dig?

Många kan tycka att silikonbaserade produkter ger för mycket glid, medan andra uppskattar det. Det bästa är att testa sig fram. Vid analsex rekommenderas endast silikonbaserade glidmedel. Vid oralsex passar däremot vattenbaserade bäst. Du kan också testa att köpa ett glidmedel som är en mix av silikon och vatten, exempelvis RFSU Sense Me Magic Glide.

Visa mer
Filtrera 0
Sortera
39 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 13
Vegan 9
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
glidmedel
massageoljor
ökad sexlust
glidmedel 39
massageoljor 8
ökad sexlust 2
Visa alla
Visa färre
Varumärken 0
Mina val
aco
belladot
bodyfun
deodoc
durex
mshop private collection
nordic glide
pjur
rfsu
aco 2
belladot 7
bodyfun 5
deodoc 1
durex 5
mshop private collection 4
nordic glide 2
pjur 1
rfsu 12
Visa alla
Visa färre
Beredningsform 0
Mina val
flytande
gel
flytande 1
gel 5
Visa alla
Visa färre
Egenskaper 0
Mina val
parfymfri
vegan
parfymfri 13
vegan 9
Visa alla
Visa färre
Hudtyp 0
Mina val
alla hudtyper
alla hudtyper 2
Visa alla
Visa färre
-20% RFSU Sense Me Oh Yes 40 ml
Vegan
84 kr (Ord.pris 105 kr)
Bodyfun Silicone Glide 100 ml
99 kr (Rek.pris 169 kr)
Nordic Glide Pure Water 150 ml
67 kr (Rek.pris 99 kr)
-20% RFSU Big O! Orgasmic gel 30 ml
127 kr (Ord.pris 159 kr)
-20% RFSU Aqua Glide 40 ml
47 kr (Ord.pris 59 kr)
Bodyfun Aqua Glide 100 ml
79 kr (Rek.pris 139 kr)
-20% RFSU Aqua Glide 100 ml
54 kr (Ord.pris 68 kr)
-20% RFSU Royal Glide 30 ml
111 kr (Ord.pris 139 kr)
Pjur Original 100 ml
99 kr (Rek.pris 199 kr)

 Vattenbaserat eller silikonbaserat glidmedel?

Vattenbaserade glidmedel har en återfuktande karaktär med en naturlig känsla. Det kan användas både med och utan kondom. Det går också bra att använda tillsammans med sexleksaker och kommer inte förstöra känsliga ytor. Effekten av ett vattenbaserat glidmedel avtar efter ett tag och därför kan du behöva fylla på med produkten efter hand.

 Silikonbaserade glidmedel är drygare och har en mer långvarig effekt. De går bra att använda tillsammans med kondom, men ska däremot inte användas med sexleksaker tillverkade av silikon eller cyberskin. Ytan kan då luckras upp och skadas. Prova gärna glidmedel med olika dofter och smaker eller med en värmande eller kylande effekt. Det kan förhöja upplevelsen ytterligare. Det finns också olika typer av massageoljor och stimulerande geler.


Glidmedel med smak

Glidmedel med smak passar utmärkt att använda till oralsex. Smaksatta glidmedel är alltid vattenbaserade vilket gör att de kan användas tillsammans med kondomer och sexleksaker. För penetrerande sex är det dock bättre att använda neutrala glidmedel eftersom de har bättre glidförmåga. Smaksatta varianter kan dessutom ha en negativ inverkan på slidans bakterieflora och är därför inte lämpade för vaginala samlag.