Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Nagellack

Välvårdade naglar kan göra mycket för intrycket – här hittar du nagellack för alla tillfällen! Fest eller vardag, färgstark eller neutral? Oavsett vad så har vi ett nagellack som passar dig! Kanske hittar du en ny favorit? Vi har nagellack i en mängd olika färger – allt från rosa och rött, till nyanser i blått, grönt och svart. Köp ditt nagellack hos MEDS Apotek!

Hitta din stil med nagellack

Nagellack är lika personligt som din stil och går att anpassa på oändligt många vis! En härlig färg på naglarna kan också vara pricken över i:et för att framhäva din stil. Med nagellack är det lätt att finslipa just din stil och går lätt att anpassa beroende på situation, humör och årstider. Bland våra nagellack hittar du både klassiker och nya, spännande produkter!

Klassikerna

Trender kommer och går, även inom nagellack. Klassikerna består dock även här! Bland klassikerna hittar vi allt från klara, starka färger till enkla top coats och de lite mer diskreta nyanserna. Ett rött nagellack är aldrig fel. Lite mer ”nude” och diskreta färger går hellre aldrig ur modet. Diskreta nagellack är ett säkert kort för att höja stilen ett lite extra steg!

Nagellack till vardags

Till vardags passar toner som ljusrosa och ”nude” bra. Det ger ett diskret men elegant intryck och funkar bra i de allra flesta situationer. Beroende på vad du har för hudton så kan du behöva ett ljusare eller mörkare nagellack. IDUN Minerals har härliga och diskreta nagellack i toner som marmor och sandsten. Dessutom är de veganska!

Stilrena och diskreta nagellack passar bra om du har en tydlig stil och kläder med mycket färg och mönster. Vanliga genomskinliga nagellack kan också ge lite lyx i vardagen utan att ta över för mycket. Lite elegans behöver vi alla ha ibland!

Sätt färg på livet med nagellack!

Du som har en neutral klädstil kan med fördel piffa till din look med lite färg på fingrarna. Svarta eller gråa kläder blir genast lite mer spännande med nagellack i pastellfärg eller primärfärg! Vita, enkla kläder funkar bra ihop med lite mildare färgsättningar som lavendel, babyblå och puderrosa. Vill du förhöja intrycket av mystik så är svart nagellack klockrent!

Sugen på lite extra utmärkande stil? Testa att mixa olika färger på nagellack! Kanske vartannat finger en färg och vartannat en helt annan färg? Du kan också experimentera med fina mönster som regnbåge och en färg på varje finger. Möjligheterna är oändliga och det är du själv som sätter gränsen!

Så lyckas du med nagellack

Du behöver inte gå till en salong bara för att få fina naglar! Många av nagellacken är av så pass hög kvalitet och lättanvända att du kan få ett fantastiskt resultat även hemma.

Var noga med förberedelserna

Börja med att ta bort gammalt nagellack för att få en ren och bra bas. Se till att allt gammalt nagellack är borta och tvätta händerna och naglarna.

Skapa en bra bas med base coat och ridge filler. En base coat eller baslager ger ett skyddande lager mellan din nagel och nagellacket och gör att nagellacket sitter längre. Ett baslack ger också ett skydd mot missfärgningar och att nagellacket tränger in i naglarna. Många upplever också att det är lättare att applicera nagellack när de använder en base coat.

En ridge filler används om du har gropiga eller ojämna naglar. Den ger en jämn yta och gör att resultatet blir jämnare. Kom ihåg att låta dina baslager torkar riktigt innan du börjar med ditt nagellack! Base Coat från Essie kan du köpa här.

Applicera ditt nagellack

När du gjort dina förberedelser är du redo för att applicera ditt nagellack. Gör flera, tunna strykningar och se till att det blir jämnt och fint. Vi rekommenderar två till tre tunna lager för att få en bra täckning.

Avsluta med top coat

För ett riktigt snyggt resultat som håller länge så rekommenderar vi att du avslutar med ett skyddande lager. Dessa skyddande nagellack kallas också för top coat eller topplack och låser in nagellacket. Det ger en skyddande och glansig yta för att nagellacket ska vara snyggt länge.

Gel nagellack hemma

Vill du också ha fina naglar med gel-nagellack? Hos MEDS hittar du bland annat Essie Gel Couture som finns i flera härliga färger! Du får en lyxig känsla med gelfinish utan en UV-lampa. Enkelt att använda och ett riktigt snyggt resultat!

Om du vill ha en färdig och lyxig nagel kan Love’n Layer vara ett smidigt alternativ. Deras lösnaglar är naturtrogna och finns både som diskreta färger och häftiga mönster! Till dessa naglar behöver du en UV-lampa för att de ska härda. Resultatet blir lyxigt och klart på bara tre minuter!

Ta hand om dina naglar

Det är viktigt att ta hand om dina naglar, oavsett om du använder nagellack eller inte. Friska och starka naglar ger ett välvårdat intryck. Använd gärna en nagelförstärkare som stärker naglarna. På så vis kan du undvika tråkiga nagelbrott.

Visa mer
Filtrera 0
Sortera
212 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 53
Vegan 84
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
nagelvård
nagelvård 212
Visa alla
Visa färre
Varumärken 0
Mina val
depend
essie
idun minerals
isadora
london grace
love'n layer
mavala
nailner
seche
depend 86
essie 35
idun minerals 11
isadora 26
london grace 15
love'n layer 19
mavala 18
nailner 1
seche 1
Visa alla
Visa färre
Egenskaper 0
Mina val
vegan
vegan 84
Visa alla
Visa färre
Hudtyp 0
Mina val
alla hudtyper
alla hudtyper 135
Visa alla
Visa färre
-20% Essie Classic Mademoiselle
87 kr (Ord.pris 109 kr)
-20% Essie Classic Lady Like
87 kr (Ord.pris 109 kr)
-20% Essie Hard to Resist Pink 0
110 kr (Ord.pris 138 kr)
-20% Essie Gel Couture Top Coat
103 kr (Ord.pris 129 kr)
Mavala Mava-Strong Underlack 10 ml
119 kr (Rek.pris 139 kr)
Mavala Minilack 48 Black
49 kr (Rek.pris 59 kr)
Mavala Minilack Feminine 5 ml
49 kr (Rek.pris 59 kr)
Mavala Scientifique K+ 5 ml
129 kr (Rek.pris 159 kr)
Mavala Minilack 292 St Germain
33 kr (Rek.pris 59 kr)
Mavala Minilack Super Base
40 kr (Rek.pris 59 kr)
-20% Essie Classic Watermelon
87 kr (Ord.pris 109 kr)
Just nu visas 40 av 212 produkter