Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Hörlurar

Här kan du köpa stilrena, snygga hörlurar både med bluetooth och med sladd. Vi har bland annat in ear-hörlurar från Urbanista och hörlurar med sladd och mikrofon. De passar till både iPhone och Android och funkar för både vuxna och barn! Köp dina hörlurar online hos MEDS!

Trådlösa hörlurar och true wireless

Oavsett om du vill ha ett par hörlurar för träning, för telefonsamtal eller för jobbet så finns det garanterat något som passar! För dig som tränar mycket kan det vara lite extra skönt att slippa sladdar som fastnar och är i vägen. Då är ett par true wireless hörlurar perfekta. Hos oss hittar du bland annat Urbanista Stockholm True Wireless Fluffy Cloud. De har lång speltid, sitter bra i öronen och ger riktigt bra ljud!

 Om du vill ha ett par smidiga in-ear hörlurar med bra mikrofon passar ett par vanliga trådlösa hörlurar passar bra. De har en sladd mellan själva hörlurarna, där även mikrofonen och volymknapparna sitter. Trådlösa hörlurar passar bra om du vill ha lång batteritid, bra mikrofon, bra ljud och ett smidigt headset. Perfekt för löpturer och hemmakontoret!

Urbanista har flera olika trådlösa headset, till exempel deras modell svarta modell Berlin Dark Clown.

Trådlösa hörlurar med bluetooth

Bluetooth är ett smidigt sätt att para ihop ditt headset med din telefon. Med bluetoothkoppling kan du enkelt koppla ihop dina trådlösa hörlurar och spela upp musik och poddar. Lägg undan telefonen och gå runt med musiken i öronen. De flesta enheter klarar ett avstånd på upp till 10 meter. Perfekt för gymmet, hemmet eller för att göra städningen lite roligare!

Hörlurar med sladd

Hörlurar med sladd är ofta lite billigare utan att tumma på ljudkvaliteten. En stor fördel med vanliga hörlurar med sladd är att du inte behöver bry dig om batterier. De kräver ingen laddning och det är inget batteri som tar slut efter några timmar.

Skillnaden mellan olika hörlurar

Det finns en hel del modeller av hörlurar och trådlösa hörlurar, men vad skiljer egentligen?  

In ear-hörlurar sitter i öronen och är en av de vanligaste typerna av hörlurar. De ser ut ungefär som öronproppar och finns i olika storlekar och former. Några är mjuka och gjorda i silikon och andra är hårda.

Over ear-hörlurar är större och täcker istället hela örat. Dessa typer av hörlurar är bra om du vill använda brusreducering eller få riktigt bra ljud. Over ear-lurar har inte alltid mikrofon, men är perfekt för dig som vill ha den bästa ljudkvaliteten.

On ear är lite mindre och sitter istället på öronen istället för över. De är lite smidigare än de stora over ear-hörlurarna men ger lite bättre ljud än in ear. Over ear-hörlurar finns både som trådlösa och med sladd.

Visa mer
Filtrera 0
Sortera
6 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 0
Vegan 0
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
praktiska hjälpmedel
träningsredskap
praktiska hjälpmedel 4
träningsredskap 6
Visa alla
Visa färre
Varumärken 0
Mina val
urbanista
urbanista 6
Visa alla
Visa färre