Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Blodsockermätare

Idag är diabetes en folksjukdom i Sverige. Diabetes, även kallad sockersjukan en gång i tiden, kan delas in i diabetes typ 1 och diabetes typ 2. Den vanligaste formen av diabetes är diabetes typ 2 och den drabbar främst vuxna efter en lång förändringsprocess. 

I vårt sortiment har vi ett brett urval av bland annat teststickor, lancetter och blodsockermätare som hjälper dig i din vardag för ett liv som inte behöver påverkas allt för mycket av din diabetes.

Visa mer
Filtrera 0
Sortera
8 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 8
Vegan 0
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Kategori 0
Mina val
diabetes
diabetes 8
Visa alla
Visa färre
Varumärken 0
Mina val
accu-chek
contour diabetes solutions
freestyle
accu-chek 2
contour diabetes solutions 4
freestyle 2
Visa alla
Visa färre

Vad är diabetes?

Diabetes innebär att att kroppen har svårt att hantera och tillgodogöra det socker som man får i sig, vilket resulterar i att kroppen har svårt att reglera blodsockernivåerna och ge cellerna energi. 


Hur vet man om man har diabetes typ 2?

Vanliga symtom för diabetes typ 2 är fysisk och psykisk trötthet, ovanligt törstig, klåda i underlivet, plötsligt försämrad syn och att du måste kissa oftare och i större mängder.


Hur vet man om man har diabetes typ 1?

Vanliga syntom för diabetes typ 1 är att du är fysiskt och psykiskt trött, mår illa, har ont i magen, har en doft av aceton i munnen, ser suddigt och snabbt går ner i vikt.