Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Barebells

Barebells

Barebells hälsosamma och proteinrika produktserie med snacks och efterrätter smakar fantastiskt! Barebells har gjort sina hälsosamma produkter till en riktig smakupplevelse, vilket har gjort varumärket till en storsäljare. Idag är Barbells en given favorit i träningsväskan. Bland produkterna hittar du Barebells bars, Barebells Veganbars och Barebells Milkshake. Välj Barebells efter träningen, som mellanmål eller för att tackla ditt sockersug!

Läs mer
Filtrera 0
Sortera
25 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 0
Vegan 2
Nyheter 1
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
bars
dryck
återhämtning
bars 17
dryck 8
återhämtning 8
Visa alla
Visa färre
Egenskaper 0
Mina val
laktosfri
utan tillsatt socker
vegan
laktosfri 8
utan tillsatt socker 7
vegan 2
Visa alla
Visa färre

Barebells bar

Barbells bars har den unika kombinationen av att vara både hälsosamma och en riktig smakupplevelse! Perfekta efter träningen eller som ett gott mellanmål. Varje bar innehåller 196 kcal och ger dig hela 20 g protein per portion.

Utsedd till årets återhämtningsprodukt 2017 av Swedish Health Awards.

Finns i mängder av smaker på MEDS.se och levereras snabbt och fraktfritt direkt hem till dig!


Barebells milkshake

Barebells välsmakande proteinshakes med hela 24 gram protein är perfekta att dricka som mellanmål eller efter ett träningspass. Finns i flera goda smaker! Creamy Pear, Strawberry, Chocolate, Vanilla, Forest fruit eller Peach/Passion.


Barebells nötkräm med 22 % protein

Barebells Hazelnut Cream är en nötkräm med 22 % protein, utan tillsatt socker. Nötkrämen innehåller vassleprotein och är populär till bakning eller som pålägg. Mums mums!