Meny
Mina Recept
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Ebastin Orifarm 10mg 30st Filmdragerad Tablett

Ebastin Orifarm, filmdragerad tablett 10 mg 30 st

Finns i lager
94 kr
Handla nu - betala inom 14 dagar
Walley logga
Beskrivning

Ebastin Orifarm är ett receptfritt läkemedel som lindrar besvär orsakade av allergi eller känslighet mot myggbett.

Ebastin Orifarm är en så kallad antihistamin som hindrar att histamin utlöses i kroppen när man kommer i kontakt med det man är allergisk mot. Histamin är ett ämne som vid allergi orsakar rinnsnuva, nästäppa och nysningar, men även ögonbesvär som röda, rinnande och kliande ögon.

Är du känslig mot myggbett eller ska vistas i myggrika områden kan Ebastin Orifarm antihistamin användas i förebyggande syfte. Ebastin Orifarm är en antihistamin som lindrar tillfälliga allergiska besvär orsakade av bland annat pollen, pälsdjur, kvalster eller damm.

Varumärke
EAN
7046260614260
Förpackningsstorlek
30 styck
Dosering & Användning

Ebastin Orifarm antihistamin kan användas av både vuxna och barn över 12 år. Den rekommenderade dagsdosen är att ta 1 tablett om dagen i max 14 dagar vid allergiska besvär. Har man svårare och besvärliga symtom kan dosen ökas till 2 tabletter om dagen.

Du sväljer en tablett hel med ett glas vatten och du kan ta Ebastin Orifarm med eller utan en måltid.

Har du behov av att använda Ebastin Orifarm 10 mg under en längre tid än 14 dagar bör du ta kontakt med en läkare för att undersöka om det finns en annan allvarligare orsak till dina besvär.

Innehåll Verksamt ämne: Ebastin 10 mg Övriga innehållsämnen Tablettkärna: Mikrokristallin cellulosa, natriumstärkelseglykolat (typ A), kolloidal vattenfri kiseldioxid, magnesiumstearat Filmdragering: Hypromellos, titandioxid, makrogol 400
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 94 kr