Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Kestine

Kestine är ett receptfritt läkemedel som innehåller antihistaminet ebastin. Det används för att minska och behandla allergiska besvär. Kestine Ebastin kan minska besvär som röda och kliande ögon, rinnsnuva, nästäppa och klåda. Här kan du köpa allergitabletter från Kestine.

Lindra allergiska besvär med Kestine

Det verksamma ämnet i Kestine är ebastin, ett antihistamin som motverkar effekten av histamin. Det gör att du får mindre allergibesvär och lindrar klåda, röda och kliande ögon, nästäppa och rinnsnuva. Kestine 10 mg fungerar också bra för att lindra klåda vid myggbett och getingstick och vid allergi mot pälsdjur.

Kestine kan användas av vuxna och barn över 12 år i upp till 14 dagar. Effekten kommer redan inom en timme och varar i upp till 24 timmar. Kom ihåg att alltid läsa bipacksedeln innan du använder receptfria läkemedel.

Frystorkad tablett och filmdragerad tablett

Kestine 10 mg finns som två sorters tabletter – frystorkad eller filmdragerad tablett. Den frystorkade tabletten lägger du på tungan och låter den falla sönder. Det passar bra för exempelvis barn som inte vill svälja tabletter.

De filmdragerade tabletterna är små och smidiga. De finns i förpackning om 10 tabletter och ett storpack med 30 tabletter.

Kestine mot klåda och allergiska besvär

Kestine kan användas vid de flesta typer av allergi. För att få bästa effekt av Kestine ska du börja ta tabletterna innan du utsätter dig för det du är allergisk mot. Vid pollenallergi kan du till exempel börja äta ebastin lite innan pollensäsongen börjar.

Kestine kan också användas om du har stora besvär med klåda efter myggbett. Lindringen kommer inom ungefär en timme och varar i två timmar.

Läs mer
Filtrera 0
Sortera
3 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 0
Vegan 0
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
allergitabletter
efter bett
pollenallergi
allergitabletter 3
efter bett 2
pollenallergi 3
Visa alla
Visa färre
Beredningsform 0
Mina val
tablett
tablett 3
Visa alla
Visa färre