Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Herobility Anti-Colic Teat - M 2-pack

Herobility Anti-Colic Teat - M 2-pack

Finns i lager
49 kr
Hämta ut dina recept här!
Beskrivning

Innovativ och älskad av bebisar
Baserad på studier på bebisars matvanor gör vår Anti-Colic Teat flaskmatningen enklare och tryggare. Den unika bröstlika formen på dinappen känns naturlig för bebisen och uppmuntrar till ett stort grepp. Våra nappflaskor är högt rekommenderad mellan föräldrar, särskilt när de kämpar med övergången från amning till flaskmatning eller för att minska gaser och obehag. Konsumenttester visar att 97% av bebisar accepterar dinappen. De mjuka kullarna täpper till mungiporna för att minska spill och motverka att bebisen sväljer luft. Kombinerat med traditionella luftventiler har dinappen från Herobility ett innovativt, patentsökt dubbelt anti-kolik system.

Dubbelt anti-kolik system
Dinappen är tillverkad i medicinskt silikon av högsta kvalitet och designad med ett dubbelt anti-kolik system. De mjuka kullarna på dinappen stänger till mungiporna, vilket minskar risken för att bebis sväljer luft eller dreglar. Luftventilen förebygger uppbyggnaden av vakuum i flaskan och ger ett jämnare flöde för att underlätta matningen för din bebis. Mindre luft i magen för en gladare bebis. 

Beskrivning, storleksspecifik:

XS. Anti-Colic Teat i storlek X-Small har en kortare spets och ett långsamt flöde som är lämplig för bröstmjölk eller ersättning. Designad särskilt för prematurer eller andra bebisar som, av någon anledning, inte kan greppa en full-stor dinapp. Flödet är detsamma som på vår Anti-Colic Teat i storlek Small.

S. Anti-Colic Teat i storlek Small har ett långsamt flöde som är lämplig för bröstmjölk eller ersättning. Dinappen är normalstor och passar de flesta nyfödda och bebisar som just börjat med flaskmatning. Om din bebis verkar tycka storleken är besvärlig rekommenderar vi att testa vår Anti-Colic Teat i storlek X-Small som har en kortare spets

M. Anti-Colic Teat i storlek Medium har ett medium flöde som är lämplig för bröstmjölk eller ersättning. Dinappen är normalstor och passar de flesta bebisar.

L. Anti-Colic Teat i storlek Large har ett snabbt flöde som är lämplig för alla typer av vätska. Dinappen är normalstor och passar de flesta bebisar.

XL. Anti-Colic Teat i storlek X-Large har ett extra snabbt, självreglerande flöde som är lämplig för tjockare vätskor. Dinappen är normalstor och passar de flesta bebisar.

Produktfakta
Varumärke
EAN
7350004050987
Förpackningsstorlek
2 st
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 49 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?