Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Herobility

Alla kan vara hjälte - speciellt du!

Herobility är den nya snackisen i barn- och babybranschen och har sedan lanseringen år 2017 gjort en raketresa. Idéen för Herobility såg dagens ljus redan 2013 när den redan etablerade entreprenören Mikael Bergström, grundaren för Smartshakes, såg en brist i utbudet av nappflaskor. De såg alla likadana ut som de gjort redan 7 år tidigare - där och då började Herobility ta form. Några år senare i februari 2017 lanserades det nya varumärket och det var en snabb succé.

Herobility vill underlätta föräldrarnas vardag och erbjuda barnen de bästa tänkbara produkterna som finns att hitta på marknaden. Herobility har ett brett sortiment av nappflaskor, nappar och napphållare. Ett sortiment som de ständigt utvecklar med nya och innovativa idéer. Att de även har lanserat världens första nappflaska helt tillverkad i glas och växtbaserat material är ett tecken på att Herobility står för nytänkande. Det bästa för ditt barn helt enkelt, för en bekväm vardag.

Läs mer
Filtrera 0
Sortera
61 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 29
Kampanj 0
Vegan 0
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
amma & mata
barnmat
diskmedel
nappar & bitringar
amma & mata 10
barnmat 33
diskmedel 1
nappar & bitringar 17
Visa alla
Visa färre
Egenskaper 0
Mina val
ekologisk
parfymfri
ekologisk 29
parfymfri 1
Visa alla
Visa färre