Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Better You Quercetin 120 kapslar
20%

Better You Quercetin 120 kapslar

Kampanj slutar 2024-06-23
Finns i lager
349 kr
279,20 kr
Hämta ut dina recept här!
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning

Äntligen här, Quercetin i ren form. Tillsammans med c-vitamin, bromelain och röllekaextrakt blir denna produkt en mycket bra kombination som bidrar till att skydda ditt immunsystem, samt minska trötthet och utmattning. 

Quercetin innehåller näringsämnen samt c-vitamin som hjälper kroppen att bygga upp sitt immunförsvar och minskar risken för utmattning och trötthet. Med ett starkt immunförsvar skyddar vi oss bättre mot bakterier, virus och andra främmande ämnen. Bioflavonider är en släkt av näringsämnen från växtriket som fungerar som antioxidanter och verkar ha liknande egenskaper som vitaminer och mineraler. De är inga vitaminer men kallas ändå för vitamin P. C-vitamin tillsammans med Quercetin bidrar till ett normalt immunsystem. Bromelain är ett enzym som naturligt utvinns ur ananas och enzymer hjälper till vid matsmältningsprocessen där de bryter ned maten vi äter till mindre delar och påverkar vår maghälsa positivt. Röllekaextrakt har ett naturligt innehåll av quercetin vilket ökar igenkänningsfaktorn i kroppen.

Quercetin finns naturligt i bland annat; bär, äpplen, te och vindruvor. Här har Better You extraherat det nyttiga och gjort det enkelt för kunden att få i sig högre dos av det bra ämnet. Quercetin är mest känt för sina egenskaper som bioflavonoid. Better You har även kombinerat quercetin tillsammans med c-vitamin, bromelain och röllekaextrakt för att de tillsammans arbetar synergiskt och stärker varandras egenskaper. Intag 2 kapslar dagligen mellan måltider. Om du vill undvika den vegetabiliska kapseln kan innehållet tömmas direkt i vatten eller valfri vätska.

  • Vitamin C bidrar till immunsystemets normala funktion
  • Vitamin C bidrar till att minska trötthet och utmattning
  • Vitamin C bidrar till normal energiomsättning
  • Vitamin C skyddar kroppens celler mot oxidativ stress
  • Vitamin C ökar järnupptaget
Produktfakta
Varumärke
EAN
7350062782592
Förpackningsstorlek
120 st
Dosering & Användning
Tag 2 kapslar per dag. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Tänk på vikten av en varierad kost och en hälsosam livsstil.
Innehåll

Innehåll per 2 kapslar (%DRI):
Quercetin 500 mg (*)
Bromelain 333 mg (*)
- Enzymaktivitet 400 GDU (*)
Röllekaextrakt 4:1 190 mg (*)
Vitamin C (syraneutral) 40 mg (50%)

*Dagligt referensintag ej fastställt
    

Ingredienser: Quercetindihydrat (Sophora japonica, från blomma), bromelain (Ananas comosus, 1200 GDU/g), röllekaextrakt 4:1 (Achillea millefolium), fyllnadsmedel (rismjöl), klumpförebyggande medel (risextrakt blandning), kalciumaskorbat (vitamin C), vegetabilisk kapsel (hydroxipropylmetylcellulosa).

Lägsta pris senaste 30 dagarna: 279,20 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?