BETTER YOU

BETTER YOU

BETTER YOU är ett innovativt svenskt varumärke, i genren naturligt framställda kosttillskott, som vuxit explosionsartat i populäritet. Deras ledord är: rent, naturligt och effektivt! 

Näring utan konstgjorda tillsatser är den bästa näringen! BETTER YOU har efter mångårig beprövad erfarenhet, i kombination med ledande forskning, tagit fram en stark värdekedja av okonstlade kosttillskott.

Leverera maximalt och nå dina högt uppsatta mål med naturliga kosttillskott, vitaminer och mineraler från en producent som inte kompromissar med effekt och kvalitet!

Rent, naturligt och effektivt - BETTER YOU!

Visa mer
Filtrera
-15% Better You Op10max 10 kaps
254 kr (Ord.pris 299 kr)
-15% Better You Betakaroten 50mg
152 kr (Ord.pris 179 kr)
-15% Better You Andasin 90 kaps
203 kr (Ord.pris 239 kr)
-15% Better You Natt 60 kapslar
322 kr (Ord.pris 379 kr)
-15% Better You Fokus Plus 90 kaps
254 kr (Ord.pris 299 kr)
Just nu visas 28 av 104 produkter

Ärt- och havreprotein från BETTER YOU - Veganskt

BETTER YOU:s ärt- och havreprotein är framtaget för muskelökning, diet eller som mellanmål. Ett helt naturligt protein som är fritt från konstlade tillsatser och socker. Dessutom helt fri från laktos och mycket rik på aminosyror. Ärt- och havreproteinet är sötat med steviaglykosider som ger ett mycket lågt innehåll av kolhydrater. Utmärkt val för dig som vill göra dina smoothies mer proteinrika av helt naturliga råvaror.

  • 85 % ärt- och havreprotein, fritt från tillsatser och socker.
  • Lågt innehåll av kolhydrater och helt laktosfritt.

Bättre och mer naturlig återhämtning!

BETTER YOU NATT ger en bättre återhämtning, djupare sömn och mer energi i en kapsel fylld av GABA, L-teanin, citronmeliss, kamomill och vitamin B6. Sömnkvaliteten har minskat drastiskt i Sverige det senaste århundradet och BETTER YOU har med hjälp av ihärdig forskning och beprövad erfarenhet utformat naturliga preparat för att hjälpa oss på traven. Sömnen är den viktigaste energiuppbyggaren vi har, det är enda gången vi får chansen att återhämta oss från intryck, känslor och tankar. GABA är en av de naturligt lugnande signalsubstanserna vi har i kroppen. L-teanin, citronmeliss och kamomill är alla kända sedan tidigare för att lugna nervsystemet och hjälpa oss att få en bättre sömn.


Ekologisk och vegansk gurkmeja

BETTER YOU Gurkmeja kapsel är en helt ekologisk och vegansk produkt med piperin och en riklig mängd curcumin. Gurkmeja har länge använts i hälsofrämjande syfte då den motverkar att fria radikaler bryter ner våra celler. Kapseln innehåller ett högdoserat extrakt från ekologisk gurkmeja med 80 % curcumin.


Mina recept Sortiment Kampanjer Varumärken Mitt konto
Hej!
Signa upp dig på vårt nyhetsbrev - få rabattkod på 15%!
Fantastiska erbjudanden varje vecka!
Vänta...
Tack!
För att du vill ta del av vårt nyhetsbrev!