BETTER YOU

BETTER YOU är ett innovativt svenskt varumärke, i genren naturligt framställda kosttillskott, som vuxit explosionsartat i populäritet. Deras ledord är: rent, naturligt och effektivt! 

Näring utan konstgjorda tillsatser är den bästa näringen! BETTER YOU har efter mångårig beprövad erfarenhet, i kombination med ledande forskning, tagit fram en stark värdekedja av okonstlade kosttillskott.

Leverera maximalt och nå dina högt uppsatta mål med naturliga kosttillskott, vitaminer och mineraler från en producent som inte kompromissar med effekt och kvalitet!

Rent, naturligt och effektivt - BETTER YOU!

Läs mer
Filtrera
Better You Betakaroten 50mg
179 kr (Rek.pris 189 kr)
Better You Magnesium Plus 90 kaps
Vegan
199 kr (Rek.pris 229 kr)
Better You Multivitamin Man 60 kaps
199 kr (Rek.pris 229 kr)
Better You Amino Tabletter 100 tabs
169 kr (Rek.pris 199 kr)
Better You Cederolja Eterisk 30 ml
Eko
159 kr (Rek.pris 179 kr)
Just nu visas 28 av 129 produkter

Ärt- och havreprotein från BETTER YOU - Veganskt

BETTER YOU:s ärt- och havreprotein är framtaget för muskelökning, diet eller som mellanmål. Ett helt naturligt protein som är fritt från konstlade tillsatser och socker. Dessutom helt fri från laktos och mycket rik på aminosyror. Ärt- och havreproteinet är sötat med steviaglykosider som ger ett mycket lågt innehåll av kolhydrater. Utmärkt val för dig som vill göra dina smoothies mer proteinrika av helt naturliga råvaror.

  • 85 % ärt- och havreprotein, fritt från tillsatser och socker.
  • Lågt innehåll av kolhydrater och helt laktosfritt.

Bättre och mer naturlig återhämtning!

BETTER YOU NATT ger en bättre återhämtning, djupare sömn och mer energi i en kapsel fylld av GABA, L-teanin, citronmeliss, kamomill och vitamin B6. Sömnkvaliteten har minskat drastiskt i Sverige det senaste århundradet och BETTER YOU har med hjälp av ihärdig forskning och beprövad erfarenhet utformat naturliga preparat för att hjälpa oss på traven. Sömnen är den viktigaste energiuppbyggaren vi har, det är enda gången vi får chansen att återhämta oss från intryck, känslor och tankar. GABA är en av de naturligt lugnande signalsubstanserna vi har i kroppen. L-teanin, citronmeliss och kamomill är alla kända sedan tidigare för att lugna nervsystemet och hjälpa oss att få en bättre sömn.


Ekologisk och vegansk gurkmeja

BETTER YOU Gurkmeja kapsel är en helt ekologisk och vegansk produkt med piperin och en riklig mängd curcumin. Gurkmeja har länge använts i hälsofrämjande syfte då den motverkar att fria radikaler bryter ner våra celler. Kapseln innehåller ett högdoserat extrakt från ekologisk gurkmeja med 80 % curcumin.