Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
  • Veet Pure Sugaring Wax med Arganolja Kropp & Ansikte 250 ml
  • Veet Pure Sugaring Wax med Arganolja Kropp & Ansikte 250 ml
  • Veet Pure Sugaring Wax med Arganolja Kropp & Ansikte 250 ml
  • Veet Pure Sugaring Wax med Arganolja Kropp & Ansikte 250 ml
20%

Veet Pure Sugaring Wax med Arganolja Kropp & Ansikte 250 ml

Kampanj slutar 2024-07-28
Finns i lager
92 kr
73,60 kr
Hämta ut dina recept här!
Beskrivning
Veet Pure Cold Vax strips är färdiga vaxremsor för hårborttagning i ansiktet, designade för känslig hud. Vaxet tar bort håret från roten, vilket lämnar huden slät i upp till 28 dagar. Effektivt även för att avlägsna korta (1,5 mm) hårstrån. Förpackningen innehåller 20 stycken vaxremsor och 4 Perfect Finish våtservetter. De räcker till 2 hårborttagningar. 
Produktfakta
Varumärke
EAN
5701092112064
Förpackningsstorlek
200 ml
Dosering & Användning
Dosering & användning: Innan du börjar: Läs informationen på förpackningen noggrant. Detaljerade instruktioner finns i en broschyr i förpackningen. Om vaxet blir för varmt kan det orsaka brännskador. Lämplig för användning på ben, armar, armhålor, bikinilinje, överläpp, kinder och haka. Värma vaxet: Följ instruktionerna. Börja med att välja hur du ska värma vaxet: i en kastrull med kokande vatten eller i mikrovågsugnen. När vaxet är varmt använder du den ände av spateln där den blå fyrkanten (temperaturindikatorn) finns för att röra i vaxet i cirka en minut. Kontrollera sedan temperaturen enligt beskrivningen i broschyren. Applicera vaxet: Använd spateln för att applicera vaxet i tunna lager i hårets växtriktning. Lägg genast en remsa över vaxet. Stryk fast remsan över vaxet i hårets växtriktning. Avlägsna vaxet: Håll huden sträckt. Ta tag i den nedre änden av remsan och dra av den i en snabb rörelse mot hårets växtriktning. Dra av remsan snabbt och så nära intill huden som möjligt. Du kan återanvända en remsa även om det redan finns vax på den. Undvik dock att vaxa samma område fler än en gång. Om det finns vax kvar på huden kan du tvätta bort det med vatten. EJ LÄMPLIG för användning på andra delar av ansiktet, huvudet, bröstet, områdena kring anus eller könsorgan eller andra kroppsdelar. Använd inte produkten på åderbråck, ärr, födelsemärken eller hud med finnar, skador eller irritation, solbränd hud eller på hud som tidigare har drabbats av en allergisk reaktion när du har använt vax. Vänta alltid minst 72 timmar efter en hårborttagning innan du tar bort hår igen. Rådgör med din läkare innan du använder produkten om du använder läkemedel som kan påverka huden eller om du har någon hudåkomma. Vax ska inte användas av äldre personer, diabetiker eller personer som använder orala retinoider. Inför varje användning: TESTA HUR HUDEN REAGERAR genom att applicera och avlägsna produkten på en liten del av det område du ska behandla, enligt bruksanvisningen. Vänta 24 TIMMAR. Om du inte har fått någon reaktion då kan du fortsätta att använda produkten. Förvaringsinstruktioner: Förvaras utom räckhåll för barn. 
Innehåll
Sucrose, Aqua, Citric Acid, Solanum Tuberosum Starch, Argania Spinosa Kernel Oil.
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 73,60 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?